Publicerad 2010-06-19 00:38:06 i Livet i Gnesta,

Monstertrött morsa!
Nä, nu förstår jag inte på mig själv. Sitter här och är helt monstertrött! Både Simon och Wilja har somnat som stockar och här sitter jag och läser en mängder med bloggar. Ska dock inte gnälla, fick sova till klockan TVÅ idag! Notera det. Första gången sen långt innan graviditeten, men de va så för jävla skönt. Wilja va lika glad hon, låg och pratade med sig själv, gnydde när hon va hungrig, åt på händerna... och somnade så småningom om igen.
Hon älskar att ligga brevid och pilla bara, så kan hon ligga i en timma i sträck och bara kela!

gränslöst så mycket man kan älska sitt barn.

Imorgon så börjar Simon på fjällgatan igen, två tolvtimmarspass framför sig, sen jobb i 8 dagar i sträck. Kul att jag kommer få se honom? hua! men man får mysa allt man kan såfort han är hemma och uppskatta de då istället.
Hörde rykte om fint väder imorgon? ;D Så får se vad man ska ta och hitta på. Ta sig till Stockholm kommer vara rena mardrömmern med detta jäkla bröllop som väntas! undra om dom kommer kunna somna inatt?^^,
Står ju till å med på tågen att de kommer vara förseningar pga kronprinsessans bröllop.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela