Publicerad 2010-06-09 18:52:05 i Wilja 0-3 månader,

Ingen rolig rubrik
  

  

  


Lite bilder från idag! Åkte som sagt ut till Camilla och ut till hästarna. Gud, de är ju drömmen att bo sådär? Ett litet hus precis vid ett litet stall. Gröna och underbara hagar så hästarna får ro.. Inga massa människor överallt och nåra hästar på tillridning? ÅÅH! vill så gärna. Pappa simon får jobba hårt nu!^^, nedå. Men va hur mysigt som helst! Sen blev de lite fika me Lotta och Mimmi på nellies innan dom skulle åka hem till K-stad igen.
Nu så är vi hemma och bara ska ta de lugnt heela kvällen lång och bara njuta.

Fan va jag älskar mitt liv! och jag vill inte ändra på en enda sak. Inte EN ska ni veta! <3

Och imorgon är det en speciell dag för mig och Simon.. Vi firar ett HELT år tillsammans och har redan en underbar liten flicka som vi avgudar. Våran egna prinsessa!

Postat av: Sophie - Nicole's morsa

Publicerad 2010-06-09 19:36:22

Vilka goa kinder, vill bara nypa i dom!! :)

Postat av: Amanda & Oscar

Publicerad 2010-06-09 20:31:30

Ahhh, underbara tuttbebis!! Hon är ju så härlig med sina dubbelhakor ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela