Publicerad 2010-06-26 19:29:21 i Wilja 0-3 månader,

Ingen liten vagntjej det här inte.




  

  

  

Här ser ni min lilla tjej! Hon har redan börjat att avsky vagnen och hon är bara tre månader, vilket betyder att jag ska ha liggdelen i TRE månader till! :O Hon vill hela tiden sitta upp när hon inte sover, vilket lixom inte går! Hon väger ju redan 7 kg, så hoppas hon inte går upp ner.. 9 är MAX i min liggdel? "/

Ge mig några tips, hur kan jag göra för att hon ska tycka om vagnen ett tag till? Hon skriker när ja stoppar ner henne, och hon slutar inte förns hon får titta och se.

Postat av: Nikki

Publicerad 2010-06-26 20:46:48

Varför måste du använda liggdelen i tre månader till? Jag skulle säga att vänta till att du tycker att hon är stadig och stabil i ryggen och sen prova dig fram med sittdelen. Vad är det för sittdel på din vagn? Visst kan du ha henne vänd mot dig?

Postat av: Alexandra

Publicerad 2010-06-26 22:01:20

Börja med sittdelen snart då? Som sagt så kan du ju ha henne mot dig och sen kan du ju luta sittdelen lite, hon behöver ju inte sitta helt alltså... och är den stor, lägg i en dyna, filt eller liknanade :D

Postat av: tittie

Publicerad 2010-06-26 22:07:05

levi har hatat att ligga i vagnen sen han va 2 månader. han vill gärna ha koll på allt runt omkring så vi har sittdelen till honom. har en bugaboo och er sittdel påminner väl om den? tycker dem funkar bra fastän barnen är så små med ett täcke i och levi gillar det mycket bättre :)

Postat av: Katarina

Publicerad 2010-06-27 07:43:47

Om du inte vill byta till sittdelen riktigt än så lägg en kudde bakom ryggen på henne så kommer hon upp i sittande och hon kan titta sig omkring. Min son var likadan och när jag gjorde så blev han helnöjd. (Mitt i smällkalla vintern så därför ville inte jag byta till sittvagn)

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-06-27 13:45:41

vår lilla minea har vagn vägrat sen hon va 5-6 veckor hon vill sitta och se men vi har staplat upp henne på en kudde så är sittandes och har det nerfällt så hon kan se ut får lite sol i ögonen men det är vad hon vill och då funkar det bättre annars är det axel som gäller så hon får vara med och kika.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela