Publicerad 2010-06-21 10:50:50 i Dagens Mama,

EGOOO!




  

  

  

  

Egomamman är i farten. Lillan har nu somnat i vagnen, nu bär det av mot BVC för tremånaderssprutan! Jag ser verkligen inte fram emot det. När dom skulle ta PKU-proverna på återkontrollen så fick Simon sitta där inne. Klarade inte av att se dom sticka henne gång på gång! Hur ska jag nu kunna hålla i henne när hon gallskriker? ush! Redan ont i mammahjärtat.

Hur blev era bebisar efter sprutan? gnälliga, trötta, febriga?
All hjälp jag kan få, så jag vet hur jag ska göra med liten inatt och ikväll om det blir alldeles för jobbigt för henne. Massa massa tips!

Tänkte också slänga in en bild på hur magen ser ut såhär 12 veckor efter förlossningen.

Postat av: Sophie - Nicole's morsa

Publicerad 2010-06-21 10:59:46

Va glad jag blir, tusen tack! :) Hihi fina bilder & lycka till med spruta idag. Jag kommer vara jätte mesig när dom ska spruta min tösa. :(



Kram

Postat av: Alexandra- Mamma till Ebba 091210

Publicerad 2010-06-21 11:21:21

Ebba skrek JÄTTE mycket vid 2:a sticket för de är den som gör ondast. Sen sov hon i 3 timmar för att sedan vakna med ett skrik och fortsätta skrika i timmar... Hennes lår svullnade upp och blev gigantiska så att ta i ungen gick knappt =/ Efter en alvedon supp och en flaska mat somnade hon utmattad i mammas famn för att sedan sova gott hela natten och vakna dagen efter med ett leende :) Du kan ju tro att jag var SKIT NERVÖS inför 5 månaders sprutan men den gick SÅ mycket bättre! Hon märkte inte ens att dom stack henne :) Låren på en 3 månaders är ju mycket mindre och tunnare än på en 5 månaders så de var en mycket lättad mamma som gick därifrån med en nöjd unge :)

Kommer gå finfint detta!!! :)



Lycka till!



Kram

Postat av: JosephineWestling - Mamma till Vira

Publicerad 2010-06-21 11:48:22

Svar: tack stumpan! ja det är så himla skönt att hon är här :) som man längtat. och en liten flickan blev det för mig med =)



Kul att se va fort dom växer. Wilja är ju redan 3 månader, herregud va snabbt tiden går.



KRAM

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-06-21 12:11:08

Söta människa! :) Lycka till med sprutan och allt idag!

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2010-06-21 13:00:26

Min son blev helt dåsig och fick 40 graders feber. Han låg helt still och bara tittade i säkert två timmar utan att säga ett pip. Han har aldrig varit så lugn.

Dagen dr efter var han dock bra igen och lika pigg som vanligt :)

Postat av: jenny hammarström - mitt liv som mamma

Publicerad 2010-06-21 13:31:23

Saga blev väldigt ledsen när sprutan togs, men sen efteråt märktes ingenting.. Inget gnäll eller feber :)

Postat av: Malin

Publicerad 2010-06-21 14:18:39

leija fick sockerlösning när dom tog PUK-nålen :) ett stick i handen o massa mums i munnen - blickstilla & nööööjd bebis =) inte ett ljud sa hon :)

Postat av: Erika - Mamma till Emeline

Publicerad 2010-06-21 14:28:21

Tack så mycket! Vi är förstås mäkta stolt över henne ;).



Jag har tydligen varit oförskämt pigg och jag mår jättebra :).



Ja, förlossningen blev ingen höjdare tyvärr så tur man glömmer snabbt hur hemskt det verkligen var! :P Det gick för fort då jag öppnade mig sista 5cm på ungefär en kvart och sedan slutade det med värkdropp och sugklocka. Ska få upp en förlossningsberättelse någon dag tänkte jag

Postat av: Malin

Publicerad 2010-06-21 14:34:03

va skönt att de gick bra =) jag vill inte lämna leija när dom tar sprutor :P vill stå & finurla med henne =) jag som e rädd för sprutor annars men känns bäst o va hos henne, då vet ja va dom pysslar me :P haha men det är hemskt när dom skriker på läkarbesöken, man känner i mamma-hjärtat!!



absolut, kan hojta till ngn dag när jag e förbi & orkar stanna =)

Postat av: Denice

Publicerad 2010-06-21 21:42:39

jag tog 3 månaders sprutan på min lilla tjej idag! allt var bra nu under dagen då jag va ute och gick med vänner men när jag va på bäg hem så skrek hon och slutade inte, ett skrik jag aldrig hört förut hon fick verkligen ont när hon rörde på benen men gav henne alvedon som funkade jätte bra nu sover hon..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela