Publicerad 2010-06-24 00:32:36 i Livet i Gnesta,

Dåliga update!
Mammas lilla blåsfisk! Såhär gör hon med läpparna jämt nu, och blåser små bubblor. Så jäkla sött!

Jag och Simon har sprungit runt här hemma hos Jehovas för att finna mitt bankomatkort nånstans, UTAN att lyckas! har letat sen kl 11, och nu är den halvett... BRA jobbat! Sen kom Patricia på den briljanta idén att jag handla ju förra veckan... då la jag kortet vid kvittot i köket, brevid kylskåpet! Trot eller ej, de hade ramlat MELLAN köksbänken och kylskåpet, alltså NADA plats emellan att komma in med nått och ta ut det.

Så i 20 minuter har vi försökt att lyfta ut våran jumbokyl/frys med ALLA saker i. Helvete vad min pojke är stark! ^^, men nu är vi ett bankomatkort rikare. Catchiiing!

g'natt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela