Publicerad 2010-07-28 09:48:29 i Livet i Gnesta,

Oh, morning sunshines.




Håll för öronen, igår så va de den dagen! Jag och Simon kraschade framför soffan med lite thaimat, ÖL, och dexter. Hur mkt mer vardagslyx kan de bli? och som sagt, bara att få ligga tätt... tätt ihop, nära, kramas, kyssas! Ja, hela grejen lixom. Längesen man kände den lusten och njöt så förbannat av det. Mer kärlek åt folket! annars blir man nog en bitterhagga. Utan närhet och kärlek... Blir man nog en hjärtlös ragata!

Så, hoppa upp i stolen även om de är jobbigt till en början! de slutar i de bästa, l o v a r.

Sitter nu vaken med min lilla fis, och jag önskar innerligt att hon vill sova en timma till eller två, jag är helt slut. I hela kroppen, är så TRÖTT! Får skylla oss själva när mamma å pappa ligger och kollar på DEXTER fram tills klockan är två på natten. Tre till o med! Guldstjärna i kanten.

Vad i helskotta ska jag hitta på idag DÅ? Har nada att göra medans raringen är på jobbet. Så, blir att låsa in mig och Wilja. Bada och göra oss sjukt fina till Papps kommer hem, och lura ut han en sväng på kaffe.

Har lite frågor till er om DOP! Kan ni hjälpa lite?
Vad för slags fika kan man bjuda på?, har ni några härliga recept?
Har ni haft musik spelandes på eran efterfika?

Vad är viktigt att TÄNKA på, som kanske ni glömde?

Postat av: anonym

Publicerad 2010-07-28 10:20:20

hej hej!!

du kan bjuda på smörgåstårta eller bara vanlig fika tårta,kakor, bullar mm. jag skulle inte ha någon musik eftersom de är bara trevligt att sitta å prata så de behövs inge musik. lycka till å hoppas dagen blir som du önskat :)

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-07-28 11:07:17

Vi hade buffe med mat och två olika tårtor, bullar och kakor. Lite mer än traditionellt dopfika lixom.

Vaniljbullar är ju gott och lätt att göra sen så kan man ju köpa en tårta för att spara tid och så.



Vi hade massa fin musik i kyrkan och kommer faktiskt inte ihåg om vi hade något på fikat, tror inte det men vi hade båda psalmer och en av mina vänner sjöng.

Postat av: Madde

Publicerad 2010-07-28 12:07:26

Jag bjöd på smörgåstårta och såklart en "dop" tårta! Va precis lagom! Men ska man ha kaffe me dopp funkar ju vad som helst....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela