Publicerad 2010-07-27 13:50:23 i Livet i Gnesta,

Mucho info!




Inväntar som sagt min nya blogg, därför den här ligger lite på hal is. Känns som det är dags nu, nya tag. ny lust, ny design! Och som sagt. Börja OM nånstans! Känns så skönt. Ris & ros med den här bloggen. Men det är inge kul såvida man inte trivs med designen och allt! Så kära Grynet ska ta och ordna till det här såfort hon är hemma. TUSEN TACK ännu en gång! =)

Så kan göra en liten update! våran lilla tjockis väger nu över 8 kilo.... och hon är fortfarande kort! ;D Hon rullar runt här hemma mer än någonsin. Hon har börjat skratta, ja ni vet.. Inte bara ler! Utan verkligen skrattar! :D Pappa är nog de bästa hon vet. Såfort han kommer så skiner hon upp som en sol och hon känner verkligen igen honom. Såfort han kommer hem från jobbet så blir hon en ny unge. Mamma är trist med andra ord! ;)

Wilja ÄLSKAR mat också. Gröt och äta med händerna! (ja.. smakportioner) inte så att jag matar ihjäl na. Men än sålänge har hon inte gjort en enda konstig min! Majs/potatis - Broccoli/ris-potatis - Palsternacka/morot, - gröt - Päron/mango puré. Ja, allt går i min lilla tjej! Inte kräsen här inte.
Såfort hon inte får mer så skriker hon! GLUPSK? Javisst!

Pappa Simon jobbar fortfarande för fullt, vilken jävla kämpe! Stolt.. Det går inte ens att förklara. Vi smider PLANER här hemma, vissa av er kommer jubla andra kommer BUA men de skiter vi i. Men vi väntar med den delen! De är en annan historia ;)

Wilja är fortfarande den snällaste bebisen. Kan inte önska nått annat! En pigg, skitsnygg morsa är vad jag är helt enkelt.

Varit uppe i stan ett par gånger, uppdaterat flickans garderob! ZARA har nog världens finaste barnkläder..

Är arg och besviken på min mamma...
Min storebror ska flytta till Gotland...
Wiljas DOP är framflyttat till den 28:e AUGUSTI.
Och jag har blivit som beroende av Serien DEXTER också.


Postat av: Marie

Publicerad 2010-07-27 20:21:46

Halloj! Har läst din blogg ett bra tag nu:) och något jag har märkt att du har blivit så försiktigt. jag menar om du skriver en sak måste du skriva en till sak som förklarar den första saken för att förhindra påhopp. Det är lite synd tycker jag, skriv vad fan du vill va inte så försiktig:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela