Publicerad 2010-07-28 12:40:51 i Wilja 3-6 månader,

MAT ska vi ha!


  

  

  

Fick en överasskning idag av min syster/pappa! Han ringde mig och bad mig komma ut. Som ett töcken ja va blev ja smått irriterad över att få ta ner lillan i vagnen när hon sov... men ut kom jag, med håret kom och hjälp mig! MITT i Gnesta... De är ju en sån 'stor' stad.. men såfort man tittar ut ser man alla man känner. Och HAH! klart ja inte skulle undvika det.

Iallafall, Pappa öppna bagaget, och DÄR så fanns de allt smått och gott! Syster hade rensat ut förrådet i stan. Och där hittade hon matstol till Wilja, och en babybjörn som man spänner fast rätt i bordet. Sen MASSA leksaker. Det tackar vi för. De va nämligen dags att köpa massa saker åt lillan! och bara man kollar in i en leksaksaffär blir man ju ruinerad. Så STORT TACK!

    

Här är Wiljas nya leksaker! FAN så bra. Men shit, måste åka till IKEA har knappt nån plats åt hennes leksaker. Och hon börjar verkligen ta plats! ändå bor vi på 76 kvadrat. Skulle DÖTT om vi bodde mindre! men känner att de snart är dags att kolla efter en större. Compact living är inte riktigt min grej känner jag..

Postat av: Frida

Publicerad 2010-07-28 13:23:08

Ahh compact living är inte min grej heller. Vi letar lägenhet för fullt... bor i en etta på 43kvm men skulle ju behöva något större nu när vi får tillökning. Inte det lättaste dock :)

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-07-28 18:30:50

Oh sånt är bara för underbart!

Få saker och komplettera med nutt _=

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-07-28 20:01:57

leksaker är alltid bra. dom tröttnar fort på dom. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela