Publicerad 2010-07-21 14:56:38 i Livet i Gnesta,

En såndär Onsdag!


Nu har vi precis kommit hem! Har legat och degat i parken med carolina och Isak! Ätit lite cheebab har jag gjort också. Är så jäkla trött idag, av ingen anledning! sovit som en stock, men ändå. Känner mig helt slut! Tycker så himla synd om Simon nu kan jag lova. Ska gå upp till honom sen mot kvällen med en pizza! Hoppas han blir glad..
Föresten! Jag ska börja träna! :) Jag måste, röra på mig mer.. ut på raska promenader, kämpa med magen och min obefintliga rumpa. Den försvann kan ja lova när kilona rasade av! :( Ser ut som ett sträck! inte kvinnligt någonstans. Den finns på riktigt inte! "/

Postat av: DESIGN BY SHORTY

Publicerad 2010-07-21 19:15:35

svar: Hej! Tusentack =)=) vad glad jag bli att höra sånt hihi.



Just nu har jag ingen design före i kö så jag kan börja direkt (men kan inte garantera att den blir klar direkt) Det kan ta upptill 1,5 vecka eller så beroende på hur mycket fritid jag har och hur långt jag hinner, hur mycket som ska ändras i efterhand osv... =)



Jag tar betalningarna via internetbanken, eller om du vill gå till banken så får du gärna göra det också. Men till mitt konto ska betalningen ske. När jag sett att pengarna är inne så sätter jag in designen åt dig =)



Gör så att om du fortfarande är intresserad, maila mig med ALLA detaljer, bilder, texter, typsnitt, färger, former och allt du kan komma på som du önskar i din design. Gärna en mall som du gjort i nåt bildredigeringsprogram också. Förklara tydligt hur du vill ha det, då går det snabbare för mig och vi missuppfattar inte varandra och behöver inte göra om massa gånger.



Kul att du är intresserad och grattis till din flicka =)

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar!

Publicerad 2010-07-22 09:49:56

sv: Ja men det går att ordna serru :)

men jag är inte hemma i stockholm förrän på söndag som om det är okej att det dröjer några dagar? det brukar inte ta lång tid :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela