Publicerad 2010-07-06 19:36:52 i Wilja 3-6 månader,

En fråga!


Phuew.... städat, handlat, städat.. lagat mat, tvättar och återigen STÄDAT! :D

Japp, det har jag gjort idag. Wilja och jag åkte iväg och handlade med Pappa, så nu har vi mat i kylen månaden ut, MINST! Skönt. Va ganska tomt.. inte ens smör hade vi kvar, så de va dags kände jag! :P
Kom hem, och sen slockna vi tills pappa kom hem och väckte oss två timmar senare. Härlig powernapp! Bums ner i sängen, kollade på twilight, new moon laddade ner eclipse och tänkte se den, men shit! fick en med riktigt dålig kvalite. Så ska ladda ner en från USA istället. Kan nog funka bättre!
För en bio kan jag inte riktigt ta ännu.

Har precis vräkt i oss fläskfilégryta med färskpotatis! Och nu ska vi rensa jordgubbar, sen blir de lite mys i soffan till någon film. En riktigt för jäkla bra dag! Älskar sånna här dagar.
När lämnade ni bort era barn första gången för en kortare stund? Några timmar eller så, eller över natten?
Nu är Wilja snart 4 månader, men jag har inte varit ifrån henne mer än 20 minuter! Känns jätte läskigt att bara tänka tanken. Är jag löjlig? "/

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-07-06 20:32:59

Min tös har bara varit hos mormor/farmor max en timma. Pga ammningen då. Och vi har inte planerat nått och åkt iväg utan henne. väntar med det tills jag ammat klart och hon är 5 månader, snart 6.



Underbart tjockis du har :D Har en jag me, visst är det härligt med dom där mysiga låren. :)

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-07-06 20:36:22

Vidar var nästan ett helvår när jag och Kevin gick på bio på alla hjärtans dag. Sen när han var ett halvt år så åkte vi iväg på fest. och så nu på lördag ska min mamma ha honom hela natten för första gången för vi ska på bröllop.

Du känner själv när du är redo :) När man ammar kan det vara svårt att lämna i från dom för ingen kan ersätta dig liksom, men den förstörs ju inte för att du är bort i några timmar en gång heller.

Postat av: Madelene - mamma till Elliot

Publicerad 2010-07-06 20:57:21

Jag lämnade elli några timmar till Magnus redan i börjaN . 4 Tim var jag i stan när han var 2 månader. Sen nu när han var 4 månader hade vi barnvakt i 30 Tim :)

Postat av: sissela

Publicerad 2010-07-06 21:43:41

Tycker absolut inte du är löjlig.Vi har lämnat Måns till min mamma en gång när vi skulle till banken, då var han knappt 2 månader. Var borta ca 1,5 tim, men usch, kändes inte kul,hade pumpat ur en hel flaska IFALL, han sov hela tiden,märkte väl knappt att jag var borta haha!

Det känns nog lättare att "lämna" till ngn i sin familj, som Måns ändå känner,och som känner honom. Inte till ngn kompis!



lycka till!

kram sissela

Postat av: Amanda & Oscar

Publicerad 2010-07-06 21:45:09

Nej du är inte löjlig! Jag var ifrån Oscar ett par timmar första gången när han var 5 månader och då var han med sin pappa.

Postat av: emma - med bebis i magen <3

Publicerad 2010-07-07 08:19:11

oj herregud redan 4 månader, tiden går fort!



kram

Postat av: amanda

Publicerad 2010-07-07 10:17:36

Fyfan vilken söt unge du har!

Det syns att hon är din, ni

är lika :)

Postat av: Jennifer

Publicerad 2010-07-07 11:00:07

Vi lämnade Anton i två timmar hos sin farmor för vi ville gå på bio, han va två månader. Sen har jag bara sovit utan honom en gång och det va när jag fyllde 20 och hade fest. Då va han 7 månader.

Så du är absolut inte larvig :)

Postat av: Sandra - mamma till Minéa

Publicerad 2010-07-07 15:53:45

Det är nog helt olika från föräldrar till föräldrar. Vi har redan haft barnvakt, Minéa har sovit hos sin mormor. Vi kände oss redo. Och Minéa har i princip träffat sin mormor varje dag sen hon föddes och är lika trygg med henne som hon är med oss. (sen ammar ju inte jag, o då är det ju såklart lättare)

Anledningen till att hon sov borta var dels för att jag o N kände att vi behövde lite egentid (inget fel med det alls tycker jag, man behöver egentid tillsammans med sin partner) och för att mormor så gärna ville ha Minéa över natten. Det gick hur bra som helst. Inga problem, det var bara vi som höll på att sakna ihjäl oss efter henne :P



Postat av: Madde

Publicerad 2010-07-08 00:32:28

Ja var borta redan från början, först korta stunder men sedan allt längre, då hon kunde vara med sin pappa, men strax innan hon fyllde ett så var hon borta över natten med en vän till oss som gärna ville ha henne, det var ganska jobbigt om jag ska vara ärlig, man tänker heeeeeeela tiden på dom och man saknar dom innerligt och oroar sig väldans mkt (jag fick rapport ett antal gånger) och sen bara inväntar man sekunden man får se dom igen! Jag tror det krävs övning, men man gör det i sin egen takt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela