Publicerad 2010-07-31 17:08:09 i Livet i Gnesta,

<3




  




Idag blir det inte många barn gjorda här hemma! simon kom hem kl 1 och va helt förstörd.. Jag låg fortfarande kvar i sängen och kollade på L.A gigalo och Wilja va helt förkrossad för att natten va så hemsk.
Dagens ansträngning har varit att laga pannkakor och dricka kaffe...

Ska beställa hem mängder av saker från repunzel nu.

Som alla säger: Patricia, varför öppnar du inte din egna hemma salong? Jag är på GÅNG nu!!

Postat av: Cecilia

Publicerad 2010-07-31 18:03:36

Det tycker jag låter toppen bra. Jag tror inte att vi ska ha något inbokat på torsdag, så det skulle gå bra. Jag vet inte vart du bor däremot, det är någonstans vid torget va?



Är du hemma under hela dagen på onsdag? Kan nog titta förbi direkt efter jobbet vid 12 - 13 tiden..?



Tänkte passa på och fråga nu när du skrev ditt nya inlägg.. Felix undrade om du möjligen klipper någonting? Av vilja alltså.. Han klipper sig hos en nu mitt ute i skogen, men om du vill ha lite "extra jobb" så skulle det ju vara enklare om han kunde titta förbi hos dig. Du kan ju fundera på det.. :)



Kram.

Postat av: Nikki

Publicerad 2010-07-31 21:39:55

Haha jag vet, jag är lite konstig. Men eftersom mitt hår är afro blandat med svenskt är det lite speciellt att klippa och tyvär vågar många frisörer inte erkänna att de inte har en aning om hur de ska göra. En person som inte är utbildad men tycker att det är roligt litar jag konstig nog mer på, jag kan vara mer och påverka och det hela blir lite roligare, sen får även du träna på att klippa lite olika hårtyper när jag kommer med mitt burr!

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-08-01 09:07:25

Va? Vad menar du....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela