Publicerad 2010-01-26 22:40:59 i Livet i Gnesta,

Upp och hoppa, vakna ur min koma.


Ja, jag känner att min blogg har blivit lidande, riktigt lidande den senaste veckan. Eller hela helgen också för den delen, men jag känner att jag inte kan skriva ut allt jag vill här. Just nu vill jag bara sätta mig ner och skrika nånstans, högt också.
Virrvarr i huvudet på mig, och hur man än gör, hur mkt man än försöker så drar nått tillbaka mig såfort det börjar ljusna.

Men som sagt, rider vi ur denna storm så kommer man komma ut alldeles skinande på andra sidan!
Och gud vet vad, vad hade jag gjort utan liten och mitt hjärta att tänka på? ni är mitt allt! det som får mig att orka.

Och vill att du ska veta hur stark jag tycker du är, och hur mycket jag vet att du kämpar för oss alla, att vi ska må bra och vara lyckliga. Jag beundrar dig! älskling, du är min idol. Bara så du vet! <3, hand i hand så klarar vi oss. MEN... kan säga att det är som ett helvetes jäkla gap på vägen! ;) Men jaja! nångång så, NÅNGÅNG kanske nått går vägen för oss.

Som jag sa, bloggen blir helt liiidande. Går inge bra å skriva när man bara är ett neggo! i varje inlägg så kommer det fram om hur jobbigt allt jag tycker det är, hur kul är de att läsa om lixom? nä! skrivstopp för min del.

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-01-27 09:32:18

Ville bara säga att det gör inget att det kommer negativa saker är lite glad att det finns fler än vi som har problem och att man vågar skriva om det med har ju känt mig själv väldigt negativ men problem har vi ju alla nån gång i livet tror det blir extra tydligt när prövningarna kommer när det är dags att ha bebis jue.. Hoppas allt går bra.. kram kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela