Publicerad 2010-01-08 08:10:21 i Mina tankar,

Till de där känsliga ämnet, just SEX.





Nu kommer jag prata om ett väldigt känsligt ämne för vissa, nämligen sex! och det gör jag öppet, för jag vet att jag inte är ensam om detta!
Innan jag blev gravid så ville jag jämt ha sex, överallt och närsomhelst. Men nu i samband med liten i magen, så har sex blivit nått som är 'jobbigt' nått som känns som ett 'måste'. Förstår ni vad jag menar?
Alltså! jag blir inte tänd på samma sätt längre, och det gör mig så förbannat jävla frustrerad! Jag försöker, hela hela tiden. Har sex, men får så jävla ont så jag finner inte ett enda ord! jag får sånna extrema sammandragningar så jag vet inte vart jag ska ta vägen, känns som hon kommer NU och de är nu! Därför så känns det ännu jobbigare med begreppet sex just nu, för jag relaterar det till: smärta! och att jag kommer få ont.

Sen såklart så... när hon rör sig i magen samtidigt? de känns på nått sätt äckligt! det är min lilla tjej som skakas omkring där inne. Jag kan inte slappna av, och jag mår skitdåligt över att S får stå ut med mig just nu. Gnäll hit och dit, mitt gråt för att jag inte tillfredställer honom så som jag önskar! Nä, ärligt talat. De här är det VÄRSTA jag har varit med om! okontrollbar, jag har ingen kontroll över min kropp alls längre. Och det skrämmer mig! extremt.

Visst, de är inte så illa som man hör om vissa.. 5 månader sedan sist! utan de är iaf någon gång i veckan, men de känns så jävla dumt, rutinmässigt, och för att han ska få de skönt. Men ja då? njuter jag? nej inte alls! :(
Gud, vill bara att de ska bli som förut.

Känner mig helt jäkla dum! Önskar att ja va en av dom tjejerna som kastar sig på sina män när dessa alla hormoner slår till, och sliter kläderna av dom och vill ha sex hela tiden! men tyvärr, inte jag. Men jag ÖNSKAR!

Dock så har de såklart blivit en helt annan närhet till varandra, en närhet som man aldrig skulle upptäcka annars. En sorts respekt, jag litar på honom så otroligt mycket! och skulle aldrig oroa mig över att han skulle vara med någon annan. Att han förstår detta så bra som han gör, kan ja bara tacka till gudarna om!
Han har bara visat mig mer och mer vilken underbar människa han är, och att han faktiskt alltid finns här.

Hur har ni varit under era graviditeter? känner någon igen sig? Svara på detta om ni vill.. Har inte pratat ut om de här tidigare, så kan faktiskt vara skönt att få veta..

Kramar!

Postat av: Aliana - Gift 2barns mamma! :)

Publicerad 2010-01-08 09:15:56

Jag tror att de flesta känner så ang sexet... jag va likadan... kram :)

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-01-08 09:29:21

Tack :D Den ligger med här i haninge! kankse 200m. :)

Ahaha va duktig du är :D



hehehe ;) Luring :P Jo jag trivs jätte bra :)

Vi ska till stan aldeles strax, vi sk abara klä på oss sååker vi :) Så du får gärna komma in du med så möter vi dig där som blir lättast :)

Skicka sms till mig när du läser här så jag vet att du sätt de :) För nu komme rjag inte se några fler kommentarer fören ikväll :)



kramar

Postat av: Erica

Publicerad 2010-01-08 10:05:03

Du är INTE ensam. Känner på precis samma sätt!

Det är otroligt jobbigt det där med att vilja men ändå inte.

Några gånger kan det vara jag som vill, men när vi väl sätter i gång så ångrar jag mig alltid! det är inte så att jag avslutar sexet men jag lider igenom hela! Sen så har det gått mycket i perioder, i börjar gick det bara inte på grund av illamåendet.

Men du ska absolut inte må dåligt! Det är ju inte långt kvar nu :)

Postat av: Jenna

Publicerad 2010-01-08 10:10:00

Jag vet precis vad du menar! Jag brukade förbanna mig själv över att jag inte var en av dom som man brukar läsa om som blir som guppande duracellkaniner. För mig tog det tvärstopp efter ett tag. Man får tänka att det kommer nått ännu bättre av det, så tänkte vi...=)

Postat av: moryn

Publicerad 2010-01-08 10:27:10

Jag var heeelt tvärtom.. så därför blir det svårt för mig att relatera till dina problem...

Men jag hoppas de blir bättre sen.

Postat av: Charlotte - Gravid

Publicerad 2010-01-08 10:40:26

sv: Jag mår faktiskt riktigt bra för att ha så kort tid kvar, det är väl ryggen som strejkar och knäna när jag sätter mig på golvet.



Ja du passar bra i båda så blir nog bra hur du än gör med håret :)

Kram

Postat av: Charlotte - Gravid

Publicerad 2010-01-08 10:52:50

Jag känner igen varje ord du skriver. Det är skitjobbigt för det känns verkligen som man inte tillfredsställer killen, förut ville jag ha sex flera ggr om dagen, nu kan det gå månader utan att jag ens tänker på sex. Och varje gång vi har haft sex ligger jag och gråter för jag vill också kunna njuta av sex, jag vill också ha skönt sex igen, så jo jag förstår precis var du menar!

Kram

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-01-08 11:38:37

Svar:

Ja från Gävle till Stockholm så tar det väl 1,5-2 timmar med tåg. Det är ju typ 12-14 mil. Och det är dyrt att åka tåg. det är inget man gär i onödan.

Jag har bott lite hos pappa i stockholm när han bodde där. men de va länge sedan nu!



jag och min pojkvän har ändå lika stil, han är väldigt intresserad av hur det ser ut hemma. men vitt tycker han är så tråkigt osv. jag får väl göra barnrummet vitt sen :) när vi flyttar!



Det här om sex..

Jag tycker jätte mycket synd om dig att du känner såhär. Jag har blivigt jätte kåt (om jag säger så) sen jag blev gravid. :P Fast nu på slutet har det oxå börjat gjort ont, eller typ sista gången vi hade sex.. Bara för man växer osv.

Ibörjan tyckte jag det kändes läskigt bara för att det är nått som ligger i ens mage så kommer vi där och stör. men nu vet jag att den inte känner nått eller så.. Men ja jag kan säga att jag är lite mer kåt nu än tidigare. haha :P Fast som sagt det går upp och ner jävligt fort det oxå! Hormonerna som spökar..



ha det topp. Kram

Postat av: Matilda -90a & Snart 2barns mamma!

Publicerad 2010-01-08 12:56:13

Tror inte alls att det är ovanligt att ha det såsom du har det, vi har knappt sex alls nu dels för att vi har ett barn som begränsar rätt mycket haha - tillfällena blir inte lika många och oddsen att båda två då ska vilja och inte vara trötta osv är inte de största. Sen är jag helt enkelt inte lika sugen, det lär komma igång igen några månader efter förlossningen så det känns inte som hela världen ;)



tänkte precis skriva samma sak om din mage faktiskt, nu har du verkligen fått en jättefin bula! Jo jag har varit på två träffar förut men aldrig tagit med Mercedes så lekland känns perfekt så hon kan få leka av sig lite också och inte bara sitta hemma med sin tjockismamma ;)

Postat av: Madde

Publicerad 2010-01-08 14:51:49

I början av graviditeten så gick det hur bra som helst som vanligt, men på slutet var det bara jobbigt och bökigt men va väl ngn gång i veckan som du beskriver haha o sen efter förlossningen ska man ju inte ha förrän avslag o sådant e slut, då blir det tuffast för papporna=)

Postat av: Mamma till Adam & Gravid

Publicerad 2010-01-08 15:41:34

Jag hade inga problem när jag väntade Adam, det var lite svårt att hitta bekväma sätt bara haha.. Efter ville jag däremot ingenting. Då hade jag fullt upp med Adam & läckande bröst osv haha..

Postat av: Johanna

Publicerad 2010-01-08 20:38:37

jag förstår hur du känner dig, absolut. Med Lowe i magen var jag en liten kåtbock (ursäkta ordvalet) och samma efteråt... jag ville typ hela tiden och allt var hur bra som helst.. sen kom graviditeten med Ella då sex var lika med skit och jag kunde nästan inte ens komma ihåg varför det var skönt att ha det! Det var som bara något man hade för att inte ta död på närheten med sin partner... sen efter Ella har det också varit skitjobbigt.. har haft jätte ont (även om jag inte gick sönder ett skit i förlossningen) men min BM sa att jag hade jätte torra slemhinnor... jag kan fortfarande ha problem men gissar att det går över med tiden... kanske är det något när man väntar tjejer? man blir som avtänd... min kompis hade likadant, med sonen så var hon helt i skyarna och med dottern var det öken;) men som sagt blir nog bättre med tiden ,men förstår din frustration.. men prata med simon om det för det kan även bli konstigt efteråt.

KRAM

Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

Publicerad 2010-01-08 21:23:37

kände precis så som du känner nu.



sv: ja det tycker ja allt :D nej men så som på bilden va skit snyggt :D haha du fick ju mitt nummer när vi satt och fikade pucko :D



kram kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela