Publicerad 2010-01-28 20:20:31 i Gravid med Wilja <3,

TAACK!


Tack snälla 'Morfar' Pappa? Haha! Känns så konstigt å säga morfar nu..

Imorse så vaknade vi försent, runt klockan 12! tyckte ja hörde nån som plinga på dörren, men trodde ja drömde. Men de visade sig vara min Pappa när jag kom upp till honom ett par timmar senare.
ÅH SÅ BRUN & FIN HAN VA! blir så glad när han ser frisk ut, och när han bara sprudlar. Betyder så oändligt! Nog med all värk här hemma. Men resan hade varit helt fantastisk! hotellet hade varit hur fint som helst, stort & inte mkt barn. Skönt för han! Så dom hade gottat sig. Han hade gått en km till stranden och en hem, HURRA! Pappa = gå? händer inte!
Känns så skönt att värmen hjälper honom med smärtan.. Stackar! men han hade haft thea i vagnen framför sig ett tag, då hade det gått hur bra som helst. När han fick stödja sig lite så att säga, så när lillan kommer så ska jag försöka få honom att promenera en sväng då och då med mig. Bara att han får nånstans att sätta sig när det blir jobbigt.
Förstå att leva med kroniskvärk? ja gnäller på att ha ont i ryggen som kommer försvinna om nåra veckor medans han levt med detta i 16 år? nä fy i helvete!

Sen så fick jag också världens finaste pumadress till liten i strl: 74, HUR bra som helst! så hon har nått att växa i, helt supersöt. Pappa har smak också?! *hurraaaaaa!* Tack, tack tack.

Kom hem sen till en städad lägenhet, eller nästan... missat lite här & där, men lika mysigt ändå! Va skönt att inte komma hem och allt är en röra för en gångsskull. Vardagslyx för mig! Sen fick jag låna Pappas mobil också, för att kunna ringa alla samtal jag inte kunnat göra nu utan tele. Ringa och terra FK, ams osv. Fixa saker! dom ordnas inte av sig själv så att säga. Blev lite middag här hemma, nyduschade så ligger vi och spelar tv-spel.

Imorgon så blir det inte Göteborg för våran del, ekonomin tilltalar emot oss, som vanligt! är så glad över att jag har en sån positiv pojkvän så jag bara skrattar åt det, han får allt att bli så mkt enklare, tack älskling. Så, vi blir hemma! Syster försökte få över oss till henne för å kolla lite letsdance och äta lite god mat. Får se va herrn säger om den idén här!
Sen ska jag klippa zander på morgonen också, och RINGA!

Nä, ett för långt inlägg! men så blir det när man inte skriver på en hel dag, och inte finner ro när allt är pest eller kolera.

Postat av: Nicole - Mamma till C

Publicerad 2010-01-30 21:43:26

:) fin liten dress det där.

hör av dig om du kommer in till sthlm någon gång igen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela