Publicerad 2010-01-21 23:54:33 i Gravid med Wilja <3,

Om några år så..




Mamma + Pappa + Bebis = Totala lyckan, min alldeles egna lilla familj! Vårat lilla kärleksbarn<3

Fick en kommentar på bloggen, där jag skulle beskriva hur jag TROR livet kommer se ut när våran skatt har tittat ut, hur det kommer att bli. Och sen gå tillbaka och jämföra med hur de 'verkliga' livet är, och det som jag trodde.

Då börjar vi med att jag tror att våran lilla tjej kommer vilja stanna kvar i mammas mage sålänge hon bara kan, för härinne så är det varmt, trångt och mysigt! och hon älskar när mamma puttar och bökar med henne, stjäl mammas uppmärksamhet redan i magen såklart!
Så jag tror jag kommer få vänta iiivrigt i flera dagar innan hon kommer! förlossningen tänker ja inte gå in på, för den kan ja inte ens ana i min vildaste fantasi, även om det inte är så lång tid kvar nu.

Tror att första tiden med henne utanför min kropp kommer vara omtumlande.. Svår att förstå, så mkt känslor som man inte kommer kunna sätta på plats! att ha sitt hjärta utanför kroppen? Det man älskar mest i hela vida världen! Kommer leva som i ett töcken, och bara tro att allt är en fantasi och en lång dröm som aldrig tar slut.
Jag tror att det kommer vara påfrestande, och jobbigare än jag anat! men samtidigt lyckligare än ja nånsin kunnat föreställa mig! Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag och Simon kommer klara oss igenom det jobbiga som ställs framför oss, och kunna njuta till varje pris av våran prinsessa! Jag hoppas att vi inte kommer glömma bort varandra, glömma bort att ge uppskattning och kärlek, värme och passion till varandra. Och inte lever som 'vänner' och för att det blir ett måste att vara tillsammans pga våran lilla tjej.

Jag hoppas och tror också att saker och ting kommer falla på plats, jobb.. Ekonomin osv, att det blir bättre! bara att det har varit kämpigt till en början, men klarar vi det här! så kommer vi nog klara av allt tillsammans. Bara vi som sagt inte glömmer bort det viktiga i vardagen!

Jag hoppas på att våran liten kommer va en fullt frisk liten tjej! med humor, vilja, glädje & glöd! att hon är glad av sig.
Hur hon kommer se ut? oj! HÅRLÖS kommer hon definitivt att vara ett par år framöver! jag själv va en glödlampa tills jag va två år.. Och Simon hade nått strå! Så, om de inte hoppar av gener så kommer hon va ett skalligt litet barn! Hon kommer va liten & tjock som bebis, de lovar jag er. Och MATGLAD så de skriker om det!

Tror också att vi kommer bo kvar här ett tag framöver, tills vi hittar nått vi vill köpa och som vi verkligen vill bo!
Och jag hoppas även på att vår lilla tjej kommer få bli storasyster om något år! för om vi är tillsammans, så är det klart att vi vill ha en till liten. Så våran prinsessa kan bli stolt och skryta med att hennes syster/bror ligger i mammas mage.

Jag hoppas också att jag kommer att ta tag i min utbildning, och bli färdig med den! klara av mina mål. Som jag har haft innan graviditeten, och inte bara låta dom gå åt spillror.

Men mest av allt önskar jag och hoppas jag att våran lilla minifamilj kommer vara så stark och så full av kärlek. Att alla mår bra, och är lyckliga. För just nu, kan jag inte sätta ord på en enda känsla! <3

Nu blev det JÄTTE långt här, läs eller inte! Upp till er. Men de här tror jag, & HOPPAS framförallt. Hoppet är det sista som lämnar en som man brukar säga. Och sålänge man kämpar, så övervinner man allt!

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-01-22 01:12:18

Jaaa visst uppskattas det med bilder som får en att skratta det behöver man :D.. Har haft en riktigt bubblig dag med jätte mycket fnitter :D..



Jaaa okej men det måste väl ändå vara skönt att inte ökat mer...Vi är ju alla så olika.. Sen så är det som du säger att man inte ska haka upp sig på vikten men bör tänka på kosten i alla falll :P..



Jaha ja men då förstår jag om ni gjort två.. Huvudsaken e ju att det kommer ut en frisk unge så får det vara oavsett kön :P.. Haha.. Men vi fick ju reda på att det var en flicka o har handlat väldigt mkt efter det men nu börjar vi bli rädda om det skulle komma ut en pojk :P.. haha,. men då får vi handla lite nya kläder bara :P..



Postat av: Camilla

Publicerad 2010-01-22 01:25:37

Näh visst är det så hahaha men det har blivit en del skräp här i alla fall i början av grav då jag inte orka laga mat o min sambo är inte nån kock hahah :P..



Jaaa kilona kommer säkert rinna av sen det har jag i alla fall bestämt mig för att dem ska :P.. Mysiga turer i vår solen med vagn det är inte illa de :P..



Näh, det är ju så dom får väl inte uttrycka sig om dem inte känner sig säkra...



jag mår bara bra just nu har lite ont i rygg & mage men det är väl som det ska det med haha :P.. Men just i dag har det varit en toppen dag i alla fall. Jag har bf den 13 april så får se om man får gå över tiden.. Men det är nu magen börjar växa o dra i väg så man känner sig äkta gravid.. Hur mår du själv??

Jag hitta din blogg på Loves sida :D.. Såg att du var gravd i jag var fast direkt e så kul att följa andra gravida :D..

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-01-22 05:38:43

åh så fint! allt kommer ordna sig gummsi :) Det blir vad man gör det till brukar jag alltid säga, det har alltid fungerat för mig :) MEGA fint inlägg och tack för att du svara :) Kram

Postat av: Love Oliwers mamma

Publicerad 2010-01-22 09:30:39

Hahah de är bra patrciia att du skriver "Det här blev långt, läs om du vill" i slutet av inlägget,då har man ju redan läst hela inlägget hahah :p kram Love

Postat av: Linda

Publicerad 2010-01-23 09:50:43

Jag lovar att allt kommer falla på plats sen. Saker och ting har en förmåga att lösa sig bara man själv är villig att kämpa för att det ska göra det.

Jag är övertygad om att ni kommer ta er igenom allt det jobbiga. Jag kan säga såhär, ett dåligt förhållande blir inte bättre av att man skaffar barn, det gäller att båda har tålamod. Jag vet ju såklart inte hur det är men genom din blogg så verkar det ju definitivt som att ni verkligen älskar varandra och det kommer man långt med. Jag tror att det är som du säger, det är viktigt att inte glömma bort varandra.

Nu när jag tänker tillbaka på halvåret som gått så ser jag hur jobbiga de tre första månaderna var. Det är verkligen omtumlande att få barn. Man är så van att alltid ha bebisen med sig, den har ju varit i magen i 9 månader och helt plötsligt kan man röra sig utan den. Någon gång åkte jag och handlade själv och trots att jag visste att Svante var hos sin pappa så tittade jag så jag inte hade glömt honom i bilen flera gånger. Det är helt plötsligt märkligt och lite otäckt att vara ensam, utan sitt barn.



Njut av den sista tiden av graviditeten. jag vet att man bara vill ha ut den lilla men det är så kort tid av sitt liv som man är gravid, även om du säkert tycker att det känns som en evighet. Jag tyckte att veckorna kröp fram men när Svante väl var ute så blev det ändå en chock och då tyckte jag att jag hade behövt vara gravid lite längre för att hinna förbereda mig mentalt.



ta hand om dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela