Publicerad 2010-01-07 12:59:57 i Livet i Gnesta,

Nått så litet, betyder så mkt.


Kommetar:

hej lilla du :)

hittade din blogg sent igårkväll, har nu läst igenom rubbet. åh vilken rolig blogg :) vill bara läsa mera. vad fint med ett litet underverk! kan du inte lägga ut flera bilder? det är så himla roligt att se på. du har underbart fin mage.. riktigt sött. kanske kan du lägga upp bilder på babysaker du har hemma? mera på magen, hemmet/ pappan osv.? :)

längtar tills eran skatt kommer. ska bli roligt att se vem hon är lik :) P.s. du är en stark kvinna. du klarar av detta! du kommer bli en jäättebra mor. det tror jag alldeles säkert. massa styrkekramar till dig.

Svar:

Åh, alltså! Jag blir så glad när jag kommer in på min blogg och ser nått sånt här. Det går inte att beskriva? några så få ord kan fylla hela en människa med lycka! och att en sån kommentar, kan faktiskt göra en människas dag.
Går inte att svara till dig på någon blogg, och jag har inte en aning om vem du är! så ska svara här OM du går in och kikar igen.

JOO! Jag ska bli duktig på bilder, men dock så är de tråkigt att lägga ut på mig, åter igen mig.. Förstår du? egoistiskskitblogg blir det då. Men jajjemen, bilder ska det bättras på! Haha, tack så mkt för magen.

Hm, babysaker har vi ju varit väldigt... sena med att inhandla! men idag kom de upp en på barnvagenen, så de lär bli mer och mer nu. Ja! vi längtar också, TRO oss! men nu är det bara nio veckor kvar, så de är bara att följa.
Va kul att du gillar bloggen så mkt!

De ger mig så mkt insperation att skriva, när folk faktiskt tycker om den! :)
Tack, massa kramar till dig också.

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-01-07 14:16:33

Hahaa de är dig vi ska ringa om vi vill ha barnvakt ;) hahaha!



Okej :D vi kan ju fixa lite bilder på din mage och så :D KAnkse kan bli lite snygga bilder med en systemkamera! Jag är inte den bästa på ta kort med jag älskar de ;D hahaa!



Aha okej!Kankse ses? :) Smsa mig när du läst om du vill :D Skriver telenummret på eposten ;D hahah!



Ja :) Jag har lärt känna henne genom tuben faktist :) En undebar tjej :) hihi! :)



kram kram

Postat av: Sanna Gustavsson

Publicerad 2010-01-07 17:21:56

Oj vad roligt att du svarade på min kommentar. :)

Jag menar vartenda ord och jag är glad att du tar åt dig. du är så jävla snygg så varför inte lägga ut massa bilder på dig själv? :D du har underbart fin kropp för att vara gravid.. riktigt fin! Jag är en tjej som är 19 år, blir dock 20 detta året. jag har gjort abort innan, pga att jag bara var 16 år. ville gå klart gymnsiet. har tagit studenten nu och mina pojkvän och jag tittar på lägenheter :) är dock arbetslös. men hoppas på jobb snart.. jag har sluta med ppiller också.. jag hoppas verkligen på en liten.. menmen.. får se hur de går. så jobbigt att vänta på dedär plusset bara :'(



jättefin vagn ni har köpt. verkligen superfin :) åh så kul att du bloggar så ofta.. jag går in varje dag, flera ggr om dagen. KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela