Publicerad 2010-01-07 14:54:50 i Mina tankar,

Några få ord.


Finns inget ord i världen som kan beskriva vilken lycka jag känner för att få dela allt detta med dig.
Att just jag har fått äran att träffa en sån underbar människa som dig! Jag sitter här hemma, helt sentimental. Skyller på mina graviditetshormoner just nu, men.. Jag är alldeles fylld av lycka, kärlek och tacksamhet!

Det känns som detta tog alldeles nyss, i våran lägenhet i Gullmarsplan. Handen på min mage, då vi bara va i vecka 12 tror jag. När liten hade bestämt sig för att stanna i mammas mage! och vara kvar.
Att du finns här för mig, att du ställer upp för oss. Och den kärlek du visar din ofödda dotter! det finns inte någon bättre Pappa. Kommer nominera dig till årets pappa alla år framöver.

Att jag har dig, att jag har lyckan att få bära på detta barn inom mig, vårat barn. Det är allt jag behöver! Och jag struntar i allt omkring oss. Bara vi har varandra, och inte glömmer bort oss. Då är allt som det ska, då får miljoner problem snurra omkring i rymden över oss! men med dig, så klarar jag allt.

Vi klarar oss genom allt, genom våran vilja.

Tack!

Postat av: Love Oliwers mamma

Publicerad 2010-01-07 15:08:54

Hej bruden ;)

Trevligt igår..syns på tisdag nästa vecka?:)

kram Love

Postat av: Love Oliwers mamma

Publicerad 2010-01-07 15:57:52

Hej :)

Jahaa va kul att du gillar bloggen :)

Ja eller hur är de kul att ha lite minnen kvar från gravidmagen:) Jag gjorde det hos två fotografer TFP alltså timeforprint och de är gratis. De gjorde de för att lära sig och jag fick bilderna:) Jag är supernöjd:) Leta upp en fotograf som du känner dig trygg med..jag har lite fotograf erfarenhet men jag har tyvärr ingen kamera ännu, får en i slutet av januari förhoppningsvis :)

kram Love

Postat av: Sanna Gustavsson

Publicerad 2010-01-07 17:23:21

oh vilket fint inlägg.. ni är så underbart fina tillsammans. ni är fina familjen. önskar er all lycka till! ni klarar detta :)

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-01-07 18:59:13

Underbart :)

Postat av: Linda Mark

Publicerad 2010-01-07 22:15:23

vad fint, gråter! kånner känslan, så underbart, all lycka till er!

Postat av: Linda Mark

Publicerad 2010-01-07 22:15:33

vad fint, gråter! kånner känslan, så underbart, all lycka till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela