Publicerad 2010-01-26 22:50:16 i Livet i Gnesta,

Längtar!





Längtar så fruktansvärt mycket tills vi ska åka ner till Göteborg på Fredag!
Ska bli så himla skönt att få komma bort ett tag med ett gäng härliga människor och bara VARA med en massa ståhej om inte annat, tre härliga ungar, fulla människor och bra humör! Bara glömma vardan lite. Och ja, jag vill glömma den just nu.
Snosa bebis, de ska jag verkligen göra. Längta lite extra tills sessan kommer!

Idag har vi gjort ingenting mer eller mindre. Som sagt, va på arbetsförmedlingen och skrev in Simon. Skickat ut 10 nya ansökningar sen igår. Så, saken är den att de fick vara nog på hans jobb igår. Så han sa upp sig, helt förståligt! månad efter månad så har det bara varit mygel från cheferna, och han kan inte ta det. PUNKT! så han gjorde helt helt rätt. Nu så är det bara att hoppas på att han får nått så snabbt som möjligt. Får ju lön nästa månad också, men iallafall. Det är inte kul att gå hemma och INTE veta vad som händer, ångest & panik! men bättre det än att han går till jobbet varje dag med en klump i magen och ren panik, de vill jag inte att han ska stå ut med. Bara för oss, för vi klarar det på nått sätt. Viktigaste är att HAN mår bra! så löser vi detta tillsammans.
Så, de kanske är därför jag är lite deppad, eller vi är deppade som sagt.. Men upp på benen igen! cvn skickade, så det ska nog lösa sig. Sitter som en HÖK på platsbanken just nu kan ja lova!^^,

Någon som behöver personal? En grym säljare, har flera års erfarenhet av servering/hotellbranschen också. Hojta TILL!!

Postat av: Alexandra- Mamma till Ebba

Publicerad 2010-01-27 01:00:35

Här sitter man också som en hök på Platsbanken! Min sambo blev varslad från sitt jobb och gjorde sin sista dag idag.. Så vi är i samma sits så att säga.. Letar efter jobb med blåslampa just nu! För pengar måste man ju ha =/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela