Publicerad 2010-01-22 21:54:10 i Livet i Gnesta,

Kontrollantfan, SL, hatart.


Trött, allt jag kan säga denna dag! en extrem trötthet verkligen. Bläh!
Och jag ska ALDRIG mer åka kommunalt utan SL-biljett, jävlar. Så nära att få böter & att inte komma hem.
Åkte iallafall till stan utan problem! där Cassandra hämtar upp mig i Älvsjö! in i bilen och påväg till Farsta. Blev bjuden på världens goaste sallad! ska bjudas igen nästa vecka! :D Sen strosa omkring lite i olika butiker. Måste säga att polarn & pyret har fått in otroligt fina saker! så när pengar kommer in, blir det att köpa en fleaceoverall till liten hon kan ha i vagnen. De kommer hon va väärd.

Blev inte så långvarigt i farsta, men ja tog mig hem till storebror där han & lotta satt och spelade lite tv-spel! så nallade lite godis, satt och pratade lite skit och sen skulle ja iväg igen för att möta Simon vid centralen 17.30, men ja gick i god tid! 16.30 till och med. Så.... Kommer till Farsta och SÅKLART står kontrollantfan där och kollar allas biljetter så de e korrekt.
Flera vände håll. Och jag är ingen som plankar, men just nu va ja verkligen tvungen att ta mig förbi då ja inte ens kan skicka iväg en SMSBILJETT!

Går och pratar med dom, men icke! dom kan inte se mig gå förbi, så 1200 i böter eller bara att stå där.
Börjar bli frustrerad när klockan är 17.20, kan inte ringa, ingenting! kommer inte förbi då ja inte har en krona på fickan. Så, tårarna börjar rinna för ja e förbannad och att det är SISTA gången ja åker utan biljett. Dom ser mig, och tillslut så tar tjejen tag i killen och släpar in honom i ett rum.. 'Då de inte kan se mig' och låter mig gå förbi! SÅ, ja kom fram till t-centralen tack gode gud! Paniken har fortfarande inte släppt, tror ja e förföljd fortfarande.

Sen väl vid tc så står de såklart 4 KONTROLLANTER vid samma ställe, och vi kommer återigen inte förbi! och tåget stod redan inne, så... antingen böter, eller chansa och springa fort som fan bakom någon! vilket vi också gjorde. Kände mig nu som världens sämsta människa!
Sthlms tåget va de ingenfara med, men... bytet mot Gnesta så kommer det TVÅ nya kontrollanter, men jag och Simon springer på utsidan runt dom och sätter oss längst bak igen. SHIT, vilken dag!

Och jag ska aldrig mer åka utan giltlig biljett/kort/sms! LOVAR. Era läskiga människor, fasiken va ja avskyrt. 

Nu ligger jag här i soffan och är såååå himla trött, kollat lite letsdance, men de känns att ja sovit dåligt! "/

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-01-23 10:11:38

haha va roligt. åkte du utan bara för du inte hade pengar på mobilen eller ? :P läskigt ju och att det var koll överrallt otur. men ni klarade er. weehoo

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-01-23 10:42:23

hihih ja men det var ju tur att ni inte fick böter oxå :D ha en bra lördag stumpan.

Postat av: Cassandra, mamma till Josefin

Publicerad 2010-01-23 16:14:52

Synd att du inte kunde ringa, annars hade jag kommit med bilen och skjussat hem er! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela