Publicerad 2010-01-10 13:45:40 i Livet i Gnesta,

Jajjemensan, nu är det bara att bita i äpplet.


Dags att bege mig upp mot höjderna, bestiga MOUNT EVEREST!
Tänk er, Gnesta ligger på en STOR kulle. Vi bor på den plana delen, mitt i centrum. Men min kära far valde att ha sin lägenhet på den allra högsta delen av Gnesta! vilket menas med att jag kommer brottas med kläder, brottas med snön som kommer att piska i ansiktet och en kondition värre än en 65-årings! men UPP ska jag! för att lämna ett bar badshorts som gubben kan glassa kring i när dom drar till thailand på Tisdag!

FYFARAO vad jag önskar att jag kunde följa med! Detta är alltså FÖRSTA året på SJU år som jag inte åker med till THAILAND! förstår ni? har inte varit hemma en enda vinter sedan dess.
Dock va jag ju nere en längre tid förra året utan familjen, men ändå. Att få åka! Min kropp är inställd på att åka, att börja packa! dra till arlanda, sitta 12 härliga timmar på planet. Men icke!

Så jag och Simon kom fram till en deal, slipper han följa me upp så kommer ja komma hem till en heeeelt städad lägenhet, och de tog ja rätt bra! ;) fasiken va skönt! för det händer typ... aldrig? för jag är nästan alltid hemma när han kommer. Så! Ska njuta stort denna gång.. Och mina kläder kommer vara vikta, tvätten hängd! Mmm, ja stornjuter!

Föresten.

Fick en massa pojk kläder igår av syster, som hon i sin tur fått, men inte använt. Pga att de kom en liten Thea!
Så vissa saker kan man ju ha som vi kommer spara, men lite mer små jeans, skor, tröjor etc. Någon som vill ha? Annars ligger dom bara här och skräpar! och som sagt med bebiskläder, inget är ju slitet eller så.
Säg till bara! så kan jag ta lite kort på dom så får ni se.

Vad ska man annars hitta på idag då? hm! sugen på att göra nått, leka med några! :D

Postat av: Moa

Publicerad 2010-01-10 15:55:08

jag är intresserad av kläderna! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela