Publicerad 2010-01-16 23:03:16 i Livet i Gnesta,

Ingen bra dag.... Sjuk som ett bi!


Jag har ingen ork! jag är helt slut, första inlägget på hela dagen, och jag känner mig helt jävla förstörd.. Vaknade imorse av att jag hade ont i hela kroppen, öm lixom! sovit dåligt hela natten.. Sen började det, tog tempen! ingenfara 38.. Och nu även om ja trycker i mig alvedon har jag 38,9 USH! jag vill inte vara sjuk. Halsen gör uppror, magen gör ont. Nä, de är inte mkt som är bra idag kan jag säga.

Så kolla klart på Adam sandler, sen kasta huvudet på kudden igen.. Tror jag varit vaken ca 3 timmar på hela dagen, duktigt va? och min kärlek har varit så duktig som städat hela lägenheten, diskat ALL disk, torkatgolv, dammat, å allt.. Blev så himla glad när ja klev upp som ett virrvarr med täcket kring mig. Åh! älskar dig så otroligt.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela