Publicerad 2010-01-30 20:37:25 i Livet i Gnesta,

HATAR SL!!!!!


Att vi på nått sätt alltid lyckas bråka med SL. Helt sjukt! Imorse så kom Pappa över en sväng och myste medans vi käkade frukost. Lite besök sådär! in i duschen, sen iväg till tåget 12.30. Då är det FÖRST försening i Södertäljehamn så vi blir 20 minuter sena. Av i Älvsjö där vi skulle åka mot farsta, 20 minuter sena IGEN! sen till tunnelbanan som också är sen.

Träffa mamma, pratade lite. Och jag har en TELEFON! de ni, så fråååååga om nummer. Har inga på den, men iallafall, man KAN nå mig nu! är inte helt låst längre. *mkt skönt!*
Blev en kortis där, så iväg till farsta sen! handlade vantar me Mamma, och sen till tunnelbanan som KORS I TAKET gick!
Sätter oss på tåget mot södertäljecentrum - gnesta! kommer till RÖNNINGE där det är HELSTOPP! satt 30 minuter på tåget innan vi blev avslängda. (tåget skulle vidare till stockholm) och ersättningsbussar skulle komma, men NÄR visste dom inte. Så ut i -20 grader och vänta!

Tillslut fick vi reda på att all trafik söder om TUMBA va inställt! så antingen taxi eller att stanna tills tågen börjar gå?
Försökte ringa taxi... MEN NEJ! ingen svarar, fullt överallt. Ersättning mot 800 kr, men till gnesta skulle de bli betydligt mkt mera. Så, valet & kvalet!

Tillslut hittar vi en kille som skulle åka med en väns mamma hem, och tack GODE GUD att vi fick åka med! så snälla människor, de borde de finnas fler av. Fan va glada vi blev! skjuts utanför huset lixom.

Hur gör man i denna sits om man INTE har föräldrar som kan hämta, och inga pengar på sig kontant till att betala taxi? hur FAN agerar SL alltså? mitt på kvällen! och ungarna kommer inte hem. JÄVLAR va förbannad jag blir. Skulle vara hemma 18.20, men är hemma 20.30! JÄKLA skillnad.

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-01-30 21:44:38

Nummer? :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela