Publicerad 2010-01-17 00:22:19 i ,

En arg Simon, läs.


kära ord och inga visor.

först och främst vill jag bara gratulera och säga vad duktig du är som har läst dig igenom HELA bloggen, det som min flickvän eller det jag har skivit är ju absolut inte menat som ett hån mot någon speciell grupp av samhället,
men jag kan säga att det här är ett hån mot dig,
hur fan kan man vara ett sånt lowlife att man sätter sig och läser igenom en HEL blogg som har pågott i 7 MÅNADER för att sen skriva ett inlägg på åtta rader om hur vi egentligen har det?!
man tycker ju lite att någon som har pluggat på univeristetet i mer en fyra år borde ha lite mer bakom pannan, kanske alla år bakom skolbänken som har gjort dig socialt handikappad?, vem är du att berätta för oss om hur hårt livet är?!...oj just det förlåt du har ju pluggat på unversitetet, om någon vet det så e det ju du ellerhur?!
bara en liten fråga till dig... lär inte det ha varit det dummaste du har gjort i hela ditt liv att ha pluggat på universitet i fyra år och sen komma ut därifrån för att upptäcka att inte ens med din pojkväns hjälp tjäna lika mycket som en 20-årig säljare?...bara undrar...


//MVH Simon Brandén

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-01-17 10:21:37

Vilka rikspuckon det finns. Orka att människor jämt ska hålla på och jämföra.. och sprida negativitet runt om kring sig.



Och vad spelar det för roll om ni har en platt-tv, en iPhone m.m. Alla väljer vi olika standarder och vad man prioriterar.

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-01-17 21:21:40

Stå på er! :) Och ta inte åt er av sån skit! :)

Vill bara önska er all lycka, och säga att jag tycker det är jättekul att gå in här varje dag och läsa! och dessutom ni ser ni två jättesöta ut tillsammans! :D



Krya på dig Patricia! Kram!

Postat av: lisa

Publicerad 2010-01-18 16:19:05

skriva ett inlägg på åtta rader om hur vi egentligen har det?!



var är detta

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela