Publicerad 2010-01-02 23:44:58 i Livet i Gnesta,

Dropp, dripp dropp...


Happ! ännu en kopp téa på en Lördagskväll, lyssnar på 'changes' och har de sjukligt bra! ont i ryggen som FÅ idag.
Hoppas det går över! gnäller på att jag har rört på mig alldeles för lite.

Sen har jag nog universums bästa kille som ställer sig och BAKAR helt frivilligt, så chokladkaka vart det, dock utan ägg! smaka sådär.. Älskar ju kanter^^, så de gick för sig iallafall.

Föresten.. Ska det vara såhär? de senaste 3 dagarna har jag kissat oavbrutet! ca 3 gånger i timman, jag dricker ingenting! men de kommer iallafall, hela hela hela tiden. Nätterna, shit.. springer som en tok! Jag känner mig HUR törstig som helst, uttorkad.. Men när ja dricker vill jag inte ha! skummmmmt.

Så, imorgon Söndag! och jag SKA ta mig ut från dessa väggar, de lovar jag.
Upp till Papps och hälsa på!

Någon som har tips på spjälsängar? inga fantasisummor på 3000 nu tack...

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-01-03 00:39:16

Jag hade en grej för mig att den skulle vara vit, inte någon IKEA säng, inte någon som alla hade och som skulle ha hjul alt. Brios Vyssan lull och jag hittade den perfekta på Blocket. Vit, lite lik Hensvik serien som IKEA har nu m. hjul och tre olika sänglägen.



Mitt tips är att kolla Blocket lite då och då för rätt som det är kommer det någon som just du gillar. Kanske någon vanlig eller ovanlig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela