Publicerad 2010-01-17 14:09:32 i Livet i Gnesta,

ÅÅh, en sån dag jag bara vill gömma mig!


Efter en hel natts kämpande med feber som bara blev högre och högre, 39.5 slutade skiten på! Åh, kändes som jag låg i ett kokt bubbelbad i sängen, alvedonen gjorde ju så ja svettades som en gnu och förfrös i andra sekund! Va livrädd att koka liten? hoppas de inte är allt för farligt..

Febern sänktes imorse, men har alvedon! tror jag fått halsfluss, börjar få vita prickar i halsen! Tack å välkommen lixom. Så, vaknade precis IGEN.. Sov hela dagen igår, hela dagen idag.. å nu är ja super hungrig! MAAAAT.
Ska se va ja kan få ner i magen.

Så, dålig uppdatering.. Men sova 20 timmar per dygn.. hm, de gör att all den vakna tid ja har är att ömka mig innan ja somnar om igen! Hur faaasiken blev ja så sjuk från ingenstans?

Huvudvärk, ont i halsen, ryggen värker, ja.. Inte mkt som är bra just nu!
Kommer ett inlägg ikväll som jag tänkt mkt på, speciellt efter att ha kollat på 4:an imorse, vill ha era åsikter.

Postat av: Sissela

Publicerad 2010-01-17 14:27:33

Usch Usch för o bli sjuk när man är gravid, är skit nojjig att jag ska få vinterkräksjukan nu =/

tänkte bara höra, jag har fått rekomenderat att INTE äta alvedon under graviditeten,att man bara ska äta Panodil Zapp, vet du om det stämmer? dom sa så på apoteket till mig, vet du hur det egentligen ligger till?

kramar sissela

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-01-17 16:00:30

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-01-17 16:02:43

Krya på dig vännen! Hoppas du blir bättre så vi kan träffas snart :) Du kan ju ringa mig när du kan prata :) Alltså har orken och så! :)



Tänkte på en sak vännen! Har de de jobbigt med ekonomin och så så säg till, jag kan försöka hjälpa er om ni vill :) Hjälper er gärna vänner! Tycker inte de är kul att läsa att ni har de så jobbigt!



Pusspuss, KRYA PÅ DIG, hälsa simon! <3

Postat av: emma

Publicerad 2010-01-17 17:20:38

krya på dig!

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-01-17 18:44:30

hoppas att du mår bättre!!

Postat av: Sandra

Publicerad 2010-01-17 18:58:35

Vilka muppar det finns! Skit i dom och lev på som ni gjort =)



Vem är rik liksom? Hehehe.. Men man prioriterar (Stavas?) olika saker. Visst att jag hade ett heltidsjobb när jag blev gravid men då hade vi hund och det kostar.. Vi köpte också en sprillans dyr vagn när Alexander föddes. Vi har också fått massa kläder, det är nu när han blivit 1 år som vi börjat köpa egna kläder =)



Nu stämplar jag och Tim jobbar, jag ska troligtvis börja plugga till tandsköterska och då får jag ca 1000kr mindre än jag får idag men man löser det om man vill. Man spar in på något så blir det bra.. Nä men det jag ville säga är att folk inte har något liv.

En blogg är en dagbok och det är frivilligt att läsa. Men lägg eran energi på något viktigare om ni har något liv!



KRAM PÅ DEJ GUMMAN OCH KRYA PÅ DIG!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela