Publicerad 2010-01-08 07:46:52 i Livet i Gnesta,

06.00.. Och frukost på bordet! duktiga mig.


Inte nog med att jag är vaken NU jag har varit vaken sen klockan 6, alltså snart i två timmar! OCH det är INTE okej, speciellt när det är svinmörkt ute, de är kallt.. och jag är hela övergiven och lämnad åt ödet. Nädå!
Men kunde inte somna om när Simon gick upp, så tog täcket kring mig och gick ut i soffan som en stolle och la mig och vänta medans han duscha, sen blev det lite frukost! gröt och youghurt för oss. Mysigt att vara uppe med Simon på morgonen för en gångsskull. Och nu tycker jag bara SYND om stackaren som sitter på tåget till jobbet.. Och de gör han varje dag i vardan? Hua! stackars. Som sagt, vill verkligen hitta en lägenhet upp mot stan nu.

Igår va de en sån dag då jag hade rekordbesök på bloggen! HELA 597 personer, inte illa.. Inte illa! Jag som började min lilla blogg alldeles för mig själv och liten. Och se nu! några månader senare. Hur kommer det sig? Helt värdelöst skräp jag skriver. Folk verkar tycka om att läsa bloggar där folk inte gör ett skit! man kanske känner sig lite bättre själv? ;) eller vad säger ni? är det så?

Idag är det också Fredag! Vilket innebär att det är en NY vecka för liten! hela 31 veckor gammal är hon nu. Nu börjar det bli nära.. 9 veckor kvar, åh! Kan inte tänka mig. Två månader, och sen är hon här! här hos OSS.

Postat av: Therese(från thailand)

Publicerad 2010-01-08 11:01:10

Det är jätte kul att följa dig om dagarna och läsa allt om din graviditet :)den är absolut inte tråkig jag är här inne varje dag o kikar har gjort det sen du starta bloggen:)

lycka till med allt och jag ser fram imot att få se bebis när hon kommer :)

Kramar

Postat av: Love Oliwers mamma

Publicerad 2010-01-08 11:04:29

Hmm....kan de kanske bero på att jag länkade din blogg igår ;) hahahaa

Postat av: Love Oliwers mamma

Publicerad 2010-01-08 11:32:43

Heheh jaa ...läser du av den röda eller blå linjen?:)

kram Love

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela