Publicerad 2010-02-06 22:19:35 i Livet i Gnesta,

MELODIFESTIVALEN, vilket jävla SKÄMT!


För det FÖRSTA, så vad gör Dolph som programledare i detta? förstår verkligen inte charmen i det hela. Han låter som en stel reklampratare. Lama och tråkiga skämt! Sen Måns i det hela? visst, han är snygg bla bla bla. Men kan man bli mer mediakåt än honom? ställer upp för ALLT bara för att synas i rutan! och den jobbiga och tråkiga bruden, försvinn!
Gillart verkligen inte iår kan jag säga.

Salem Al Fakir:
Är den ENDA som jag faktiskt hyllar ikväll! Han hade allt i sin låt, han har charm, bra utförande, rolig låt och framför allt ANNORLUNDA och nått som inte låter likt nått annat. Nä glad att han gick, och flest röster! de gillar vi verkligen.

Ola:
Han är duktig, men han har inte kommit längre än idol! han är ingen stjärna, och absolut ingen schlagerman! så enkelt är det. Hans låt va absolut en av dom bättre, men kom igen! och va har pojken gjort med håret, kamma till dig! Men kul att han gick vidare iallafall.

Jessica Andersson:
DU HAR GJORT ditt och kommer inte längre ha sin chans, hennes låt låter likadant som alla andra. Tråkigt!

Linda Pritchard:
Ganska härlig låt med lite 'schlager' i, men snälla! ser också ut som alla andra, charlotte, beyonce, u name it.
Och påminner mig om ... SHAKIRA!

Jenny Silver:
De va nog den människan jag störde mig MEST på! va är de för outfit? satt i tre minuter och undrade när låten skulle komma igång, sen va den helt plötsligt SLUT? och va gjorde hon med armen? en enda rörelse under hela låten! fyfan va kasst. VEM ÄR DU LIXOM!

Sen tänker jag faktiskt inte ens nämna de andra.... BESVIKEN!



Postat av: Anonym

Publicerad 2010-02-07 12:40:28

sv: Tack så mycket :)



Hur är det med dig en Söndag som denna? :)



Kram

Postat av: Erika - Miliam och Miltons mamma <3

Publicerad 2010-02-07 12:41:06

Det var jag som kommenterade^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela