Publicerad 2010-02-03 12:35:11 i Livet i Gnesta,

LUST!


JAG VILL HA MIN LUST TILLAKA, OCH DET ÄR NU!

Allvarligt, jag orkar inte längre. Det är så frustrerande att inte känna lust, att inte känna att man vill ha närhet på det sättet. Det är ju fan förjävligt! känner mig hemsk, och som en 40taggare. Överallt när jag kollar på internet så står det att man inte ska använda tex rosenrot, eller vitalisex när man är gravid eller ammar. Men det står inte varför? Och det är BARA för att det är ett naturläkemedel. Jag är trött på det här!

Jag kan inte påstå att jag är 'översexuell' i vanliga fall, men ja! klart jag tänder på min pojkvän, hela tiden. Men nu känner jag mig bara 'mättad' inombords, fast mitt huvud skriker om att jag ska vilja? men kroppen vägrar! Från att ha sex flera gånger om dagen till nästan aldrig SUGER. Jag får ta om ja får sammandragningar, what ever! men jag vill känna att jag VILL. Klä av honom med blicken bara. De här äter upp mig snart!

Vad är det som händer?
Hjälp! har ni använt nått som ökat eran sexlust under grav, och har det hjälpt? Är de FARLIGT om jag skulle ta tex rosenrot? Det står ju inte att det är skadligt, men man avråder för de är ett naturläkemedel. Som tex tigerbalsam? varför förstår jag inte!

VILL FÅ SLUT PÅ ATT LEVA SOM NUNNA! VILL BLI ETT DJUR IGEN.

Okej.. ett personligt inlägg, störs ni av de, så varsegoda! men ja orkar inte me det här.

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-02-03 14:41:54

Ja det är riktigt fint, och jag är ju svag för namn på V. Tycker det är så fint. Får vi en son till så funderar jag på Ville eller Wilhelm. Tycker dte är så gulligt :) Men jag ser liksom bostäver i färger, så jag kan inte ha ett namn på A och tex L för det är grönt och gult för mig. Medan V är vitt/grått. Det funkar bättre :P hehe...



Som tur var så missade ju jag snökaoset, det kom nu till oss :P Så nu får man sitta inne och mysa istället :)

Postat av: Sissela

Publicerad 2010-02-03 21:08:23

Jag vet och förstår EXAKT hur du känner, är i samma sits som du, och jag lider, inte bara för egen del utan även för Petter...

Har tyvärr ingen aning om vad man kan äta o inte under grav, för att öka lusten.. detta tåls att forska vidare i =)

Postat av: Malin

Publicerad 2010-02-03 21:31:24

Sluta press dig själv! Genom att tänka "jag måste vilja" "jag måste vara så" "jag måste vara som förut" - MYS bara. Njut av tillvaron. Patricia, du ska bli mamma. Du har en kille som ska bli pappa till ditt barn - tro mig han älskar dig oavsett om du vill nuppa hela tiden eller inte :)



Har du inte lust - så hur ska du då få det genom att du tvingar dig själv?



NJUT av varandra istället, inga krav! bara VAR!

Det kommer vara perioder när man inte vill nuppa varje kvart, sen kommer dom tillbaka.



Men sluta PRESSA dig själv - då kommer du inte få lusten tillbaka :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela