Publicerad 2010-02-03 10:54:06 i Livet i Gnesta,

Läskiga jävla gubbe!





GODMORGON!
Jag kan inte sova, vet ni varför? jo jag har ett förbannat spöke i min lägenhet! Ja skojar inte. Hemska läskiga & dumma känsla! För de första så är de vardagsmat att lampor blinkar här hemma, tv:n sätts på och av som den vill! internetsladden flyger ur fast datan e i knät osv. MEN IMORSE!
Jag låg i sängen i min djupaste sömn, men bara flyger upp! Hör att nån strosar omkring, låter vid disken. Så ja sätter mig upp i REN panik och ropar försiktigt Pappa?! ifall ja glömt å låsa, å han är här inne. Men inge svar, sen hör ja nått! då är de ljusen som välte vid dörren. Och ut kommer ja och allt är stilla som en OAS!

JÄVLA GUBBFAN.
Nu kommer ja aldrig kunna somna igen!  

Postat av: Love Oliwers mamma <3

Publicerad 2010-02-03 11:06:26

hahahaha va bra va bra :)

Jag älskar namnet, har gjort de hur många år som helst :) Jag trodde då dum jag var att de var unikt men nu på de senare åren märker man att de inte är så unikt längre:) Men var de från mig du fick namnet från början eller hade du de i huvudet innan?:) De skulle vara en ära om jag var den som bidragde men namnet till er tös :)

Oliwer börjar bli frisk så snart kan vi träffas :) KRAM Love

Postat av: Love Oliwers mamma <3

Publicerad 2010-02-03 11:23:06

Hej :)

Nej jag vet, de men de är bara 329 st med namnet i HELA sverige. Och endast 79 st med namnet Wilja så jätte jätte vanligt är de inte :)

Om man jämför med namnet Olivia där det finns 16499 st i sverige som heter :)

Men de blir säkert bra patricia ..jag tycks gilla ovanliga namn som många gillar :P hehe



Kram Love

Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

Publicerad 2010-02-03 16:07:53

haha ska ja komma och skrämma bort gubbjäveln ? :D



pusspuss

Postat av: Erika - 18år - Miliam & Miltons mamma<3

Publicerad 2010-02-06 16:29:21

Fina bilder :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela