Publicerad 2010-02-03 19:57:07 i Livet i Gnesta,

Jag ska bli sådär dum igen!


Jag har bestämt mig, jag ska bli blond igen, eller lite blandning, som på detta kort! Vad tycker ni?
Kommer fasiken börja imorgon. De är ju en process så att säga... ^^,

Postat av: Nikki

Publicerad 2010-02-03 20:11:20

Ja, jag kanske kan följa med dit på måndag om du ska dit då? Måste man anmäla sig eller något sånt först? Det är alltid roligt att träffa nya människor och även fast jag gårpå föräldragrupp och öppen förskola här så skulle det vara roligt att åka dit och se hur det är där också.



Angående ditt inlägg om lusten så ärdet ju lite knepigt när man är gravid. Jag har tappat lusten helt under senare delen av båda graviditeterna och den har kommit tillbaka en tid efter förlossningen. Jag skulle däremot aldrig våga experimentera med något som inte rekommenderas under graviditeten utan mer försöka tänka att det handlar om enså pass kort period och att det snart kommer vända igen!

Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

Publicerad 2010-02-03 21:02:21

Snyggt!

kööör på vettja :D



puss

Postat av: Sissela

Publicerad 2010-02-03 21:04:22

Du är jätte fin i håret där, och nu också. MEN tänk på att blondering/färgning kan bli hur som hellst nu när du är gravid, pga av hormonerna. Många som blir grönhåriga när dom blonderar under graviditeten. Man kan även bli allergisk mot blonderingsmedlet EFTER graviditeten,om man färgar när man är gravid.

Ett litet tips från mig bara ;)

KRAM

Postat av: Johanna

Publicerad 2010-02-03 21:15:34

du är svinsnygg som blond:) men det är väl din naturliga hårfäg också? visst har du såna där löshårsclips? har du några tips? funderar på att införskaffa med tanke på att jag har som du nämnde i ditt inlägg (max 300 strån på skallen) ;)

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-02-03 22:05:25

Hej ja det tycker jag du ska... du var jättefint i det

mammatillsilas.blogg.se

användarnamn: silas

lösen: pringles

kramkram

Postat av: Love Oliwers mamma <3

Publicerad 2010-02-03 22:34:06

Det blir nog jätte fint på dig (L) :) kram Love

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela