Publicerad 2010-02-18 10:24:24 i Livet i Gnesta,

GUUMORGON!


Inatt så har det varit en känslomässig berg & dalbana! Både jag och älskling har pratat, skrattat, gråtit, kramats, älskat, skrikit & förlåtit. Haha! Tror vi somnade 3, och Simon gick upp vid fem? "/ Min stackars älskling!

Jag ska sluta sitta vid datan så mycket. Som Simon säger, fan en del av mig är ju helt beroende! i varje tv-reklam, varje ledig stund så sätter jag mig bara en 'snabbis' för att kolla allt? och det är ju SANT! men bloggen är så viktig för mig, så det är klart att jag VILL sitta vid datan. Men inte hela tiden, och ja förstår honom.. Gud om vi vände på det?
Att jag jobbade HELA dagarna, dom få timmarna ja va hemma så väljer han datan framför mig? shit, vadå andrahandsaltenativ, FAST man inte själv tänker på de sättet! ;D

Nä, så bloggar hela dagarna och självklart på kvällarna också. Men inte lika mkt när söten är hemma, tycker fan synd om honom? Så, inte mkt sömn för oss inte! men att somna tätt inslingrade i varandra, de finns nog inge bättre. Önskar faktiskt att vi bråkade lite mer än va vi gör! då får ja fler tillfällen att bara snosa in honom allt de går. De GILLAR vi! :D

Va ska man hitta på idag? eventuellt ta mitt pick & pack och ta mig till Millan i Södertälje! frågan är bara hur de kommer gå, magen har sin egna lilla protest idag. Gör så fruktansvärt ONT i bäcknet när ja går? AJ!

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-02-18 12:41:48

sv: Japp det har jag :) Hur jag nu fick tid till det haha :P Tack så mycket :)



Bra där, jag har ingen aning om vad det är för tjej. Vet bara att hon är avstängd från blogg.se pga liknande händelser och massa annat, så något skumt är det md denna tjej..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela