Publicerad 2010-02-02 23:27:20 i Livet i Gnesta,

Då har man slösat ett X ANTAL timmar.




Svensk tv borde skämmas!

Okej, ni som läst bloggen vet att jag har hyst mina agg kring allt med paradisehotel att göra, när alla åker ut osv. Men nu va de ju droppen! Att Jackie vinner Paradisehotel är ju bara de löjligaste jag sätt?

Denna tjej har inte spelat spelet en enda gång! hon har glidit på en förbannad jävla räkmacka och inte gjort ett jävla skit? Alla har ju haft kvar henne i spelet för att hon inte är ett hot utan dom vet att hon bara har hängt kvar. Och eftersom folk VÅGAT spela, så stannade hon kvar på nått konstigt sätt. Och hobbiten, ja de säger ju sig själv!

Jag tyckte inte om Erika för fem öre, och gjorde det inte ens från början. Att hon höll kvar till final va för att hon knulla, rätt eller fel, de är en annan femma. Kristoffer spelade spelet med ALLA och därför förtjänade denna plats! Han har skött spelet från dag ett till slut. Och gjort jävla jobbiga beslut! så i mina ögon så är han redan en vinnare.

Och för att folk ställer sig hos Jackie vid finalen är för att folk inte kan ta att dom blivit utspelade, och tar allt personligt fast det är ett förbannat spel. Dock borde inte NÅGRA av dessa 'finalister' om man kan kalla dom för de stått i final tillsammans.

TRÅKIGT, TRÅKIGT, TRÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT! Kollat på programmet för absolut ingenting!

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-02-02 23:49:56

Blä på jackie! Catja och Andreas skulle vinnit! Helt klart ;D

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-02-03 09:10:17

haha asså det här kanske låter konstigt men jag tycker du verkar vara en sån mysig person. Du bara kändes så varm och go när vi träffades på tuben.

Hehe, låter kanske konstigt bara sådär :P

Men i alla fall, jag tror du kommer bli en jätte bra mamma för eran dotter :)

Postat av: Denice- Hampus mamma

Publicerad 2010-02-03 10:52:58

Håller med dig. Sen är det oerhört tråkigt av Jackie att hon snackat sen innan jul att hon vann.. Kontraktbrott så det skriker om det. Hoppades att det var ett falskt rykte men inte då.



Jag hade gärna sett Greta som finalist.

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-02-03 10:56:13

Jo förhoppningsvis blir det väl bättre då :)



Haha ja men då är du nog ännu goare vanligtvis då :P



Det är verkligen jätte fint, jag trodde dock att det bara var jag som hade det som namn :P Jag vågade inte nämna för någon att jag hade det som namn för jag var så rädd att min kompis amanda skulle ta det till sin dotter :P hehe Men tydligen är det väldigt många som har haft det i tankarna :P

Postat av: emma pemma

Publicerad 2010-02-03 21:23:40

håller med; kristoffer var värd att vinna men tycker det var lite kul att jackie vann :p

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela