Publicerad 2010-02-07 13:10:07 i Livet i Gnesta,

Allt det här gamla.




Varje gång man sätter sig vid datan så kommer man in på alla gamla bilder man har, konstigt nog? men jag gör det iallafall! varenda gång kan ja säga. Sätter mig och blandar genom med ett leénde på läpparna och drömmer mig bort till värme och en platt mage.
Jag tror inte ni förstår hur o t r o l i g t mycket jag längtar efter att bli smal och snygg igen! och shit vad ja ska kämpa. De ska bli så förbannat roligt att börja träna igen, men olika proteinsheejks, träningsprogramm. Ja, ni vet allt som hör till! kost och träning är nog de bästa jag vet.
Äta bra mat, träna som bara den! Öka i vikt (muskelmassa) men samtidigt tappa vikt i fett.
Tycker det är så grymt snyggt att vara smal men VÄLTRÄNAD! att bara vara skinn & ben är nog de fulaste jag vet.
Muskler ska man ha! långa och snygga. Tight & fast, de strävar vi mot serrni!

Föresten! jag har kommit på en sak. Jag är nog inte så blond längre, jag saknar mitt bruna.

Postat av: Johanna

Publicerad 2010-02-07 14:24:16

håller med dig. Skinn och ben är asfult.. skitsnyggt att varra tränad... var det efter Lowe.. och när är det bara skinn och ben och lös hud:( hatar det... har du några tips på övningar man kan göra hemma typ för lår och rumpa? rumpan är något jag verkligen har komplex för:(

Postat av: Jennie

Publicerad 2010-02-07 15:46:16

Jag tycker du ska ha brunt, de bilder jag sett ser skit bra ut iaf :D Känner inte dig men tycker iaf att brunt passar bättre ;)

Postat av: Sophie mamma till Nellie

Publicerad 2010-02-07 23:14:17

Jag älskar att kolla igenom mina gamla bilder.

Och det händer alltid när jag kollar bilder på datorn. Är liksom tvungen att gå in i gamla mappar :)

Postat av: Emma

Publicerad 2010-02-11 22:20:21

Åh va nice o vara brun igen! Man känner sig nog blek nu såhär när det är vinter. Och eftersom man är gravid också så kan man glömma solariet ;) Fin blogg! /Emma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela