Publicerad 2010-02-15 15:59:42 i Gravid med Wilja <3,

Åka in till förlossningen?


Steffi skulle förbi VC och göra ett slutprov! så jag bestämde mig att gå förbi MVC och kolla att allt såg bra ut, me tanke på alla sammandragningar jag haft de senaste dagarna.

Så gick in, hon kände o sa: OJ! är det såhär hela tiden? då ja knappt märkte nått alls, (blivit för van...)! Sen bad hon mig att dra ner brallorna för hon skulle känna efter lite mellan benen på mig. (tur att jag fortfarande kan raka mig!^^) haha.
Sen kör kärringen in HELA handen, alltså allvarligt.. De känns ju som ja blir av med oskulden varje gång jag har sex redan nu! Men ont gjorde det...

Sen så kände hon efter, och lillan ligger jätte långt ner! så hon sa att de inte är konstigt att de gör så ont. Och tappen har mjuknat redan!"/ så hon tyckte vi skulle åka in till förlossningen. För IFALL hon vill komma ut nu, så måste vi skickas till Eskilstuna där dom har neo. Eftersom hon fortfarande är lite orolig! "/

Vet inte hur vi ska göra.. Sitter här och de bara snurrar i huvudet! så ont gör de ju inte nu? inte som förut.

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-02-15 17:32:30

Gumman åk in till förlossningen ändå låter som en vettig ide... Man vet ju aldrig.

Postat av: Malin

Publicerad 2010-02-15 17:47:22

Jag tycker väl iofs INTE att det är så mycket att fundera över eftersom att det gäller din lilla bebis? :) Så tycker dom att ni ska åka in så gör det? Finns barn som föds i den veckan du är i, för dom är "färdiga" nu - eller så bråkar hon helt enkelt bara lite med dig - MEN skit i det, hellre åka in en gång för mycket än för lite?



Så tycker inte ens du ska snörra i huvudet utan tycker du ska åka in helt enkelt om dom tyckte det :) vad är en vända för mycket OM det faktiskt kan vara så att det kan hjälpa liten i magen? :)



Så ring inte, fundera inte - åk in helt enkelt för att få lite mer grundlig koll =)UTAN TVEKAN.



Kramis!

Postat av: Cassandra, josefins mamma

Publicerad 2010-02-15 18:01:11

ring in till förlossningen och se vad dom säger :D saknar dig vännen <3

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-02-15 18:14:23

jag tycker du ska åka in och kika! Jag hade inte heller "så" ont och höll på att komma in för sent pga det! Bättre att kika än att inte göra det :)

Postat av: emma

Publicerad 2010-02-15 19:33:09

oj vad spännande & läskigt !

Postat av: Melissa - Vincents Mamma

Publicerad 2010-02-15 20:36:52

vilken vecka är du i nu?

åkte ni in eller?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela