Publicerad 2010-02-07 13:17:55 i Livet i Gnesta,

Aj, jag har ont & mår som pesten!


Simsalabim och personlig tränare blev ja allt! ;D

Idag är det en konstig dag. Jag mår inte bra över huvudtaget! Vaknade av att Pappa ringde och sa att min bror, tjej och brorsdotter skulle komma och hälsa på. Och eftersom jag aldrig träffar dom så hoppa ja in i duschen, såg fram emot att krama om lilla Julia. Men..

Jag har ju haft så extremt ont i magen sedan igår, hela dagen! Vet inte vad det är. Men de strålar ner mot m***n, gör ont i ryggslutet och de bara krampar. Som sammandragningar, men högt högt upp, precis under revbenen. Iallafall, jag somnade igår. Men har haft ont under hela natten, och vakna med den här jäkla molande värken. Hoppa in i duschen för att se om de släppte, blev fasiken bara värre med vatten! :(

Tog på mig iallafall, ställde mig upp och fick jordens yrselattack! kunde inte andas knappt, och bara kallsvettades. Pärldroppar! så kröp ner i sängen igen och ringde pappa å sa att... Ja stannar NOG hemma!
Så här ligger jag, helt utslagen. En alvedon senare mår ja bättre, inte ont i magen. Mest obehagligt & de trycker neråt! känns som ja ska skita på mig, (men ändå inte) skumma känsla!
Så idag blir det att göra så lite som möjligt, absolut nada!

Och jag har en liten vilding i magen, en fot hit & en dit, en rumpa här & där! hon är överallt och magen bara guppar upp och ner! och de trycker mer och mer neråt. Kan de vara så att hon börjar fixera sig? därför de gör så ont? :(

 

Postat av: Amanda. mamma till lilla Isabella

Publicerad 2010-02-09 10:22:49

Låter som att det kan vara dags! :D hoppas hoppas =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela