Publicerad 2010-12-22 15:11:37 i Livet i Gnesta,

Städaaat hela dagen lång.


Phuuuew! Har städat från imorse, varenda liten vrå. Så nu är de skurat, dammat, har SKRUBBAT allt kakel i toaletten, helt spotless här hemma just nu. Tänt lite ljus & allt luktar gott! PRECIS som det ska vara.

Gick ner och fikade en snabbis med Mimmi, och iväg mot Stopp med Pappa! handlade lite mat, ska göra köttbullar, skinka och massa olika pajer tills på julafton :) så fullt upp! knäck och julgodis ska ja även ta och göra idag, så ja har händerna fulla!

Har kollat på Wiljas JULKLAPP, hon kommer bli så förbannat glad! om nått år? :P Och varenda EN kommer bli så avis på hennes leksak! eftersom hon bara umgås med killar..... Så kommer dom ALDRIG vilja gå härifrån.
Den kommer vara från både Pappa & Mamma, inte en pryl till. För detta blir en dyr histioria!  :D

Imorgon blir de att åka till skärholmen för att panikhandla alla sista julklappar.
Känns bra, känns som de blir en jul för mig och Wilja iallafall <3 Vår egna, så ska de förbli!

Postat av: Maria

Publicerad 2010-12-22 15:39:45

God Jul till dig och Wilja!!

Stå på dig du starka kvinna.

Kram från Maria

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela