Publicerad 2010-08-09 21:45:30 i Livet i Gnesta,

En härlig Måndag & Priser!


Ni har så många frågor angående PRISERextensions. Och det är så svårt för mig att säga på rak arm, för alla vill ju ha olika. FULL extensions, förtjockning! Vissa använder sig av nailhairs, och andra träns.

Det bästa är att skriva ett MAIL och förklara vad ni önskar.

Det billigaste för ER är att köpa en hel träns som jag klipper ut mellan 130-150 slingor och gör egna vaxfästen av. Det tar mig ca allt mellan 2-4 timmar, och kräver som sagt en hel del jobb!

En träns kostar mellan 700-1200 beroende på vilken kvalite ni önskar.
Medans nailhair kostar 299:- PAKETET! (20) st i varje. Alltså ca: 2990 bara för HÅRET!

OM ni vill sätta i NAILHAIR tar jag: 750:-
Och om ni vill sätta i träns (då jag gör dom själv) så tar jag: 1000:- Eftersom jag får några mer timmars arbete.

Men som sagt, FRÅGA mig innan. Så jag vet! Det här är bara ett CA pris.




Dagens Outfit:

Tröja: Nelly
Tigths: H&M
Skor: Nelly

  

  

I vilket fall som helst har vi haft en supermysig dag jag och Wilja! Träffade Mormor i stan, strosa runt och letade som galningar efter en fin klänning till Wilja som hon kan ha efter dopet! Happ.. Inte så långt ögat kan nå! Hittade inte en klänning. Inte ens inne på ZARA! Någon som vet vart man kan hitta?

Sen så kom underbara Klara och lilla Loo förbi på Waynes! Så himla kul att se dom. Å att Louisa väger ca 2 kg mindre än Wilja och är två månader äldre... Ja gillar min knubbo!

Hittade tillslut lite smått och gott till Wilja, hennes garderob är uppdaterad i strl : 68, 74/80! Nu har hon kläder hela hösten. Gick upp till TajMAHAL, mamma köpte hår som jag ska sätta i på henne imorgon. Ska bli spännande! Första gången mamma sätter i nämligen. Så hon kommer kring tolv tiden!

När jag kom hem så hade älskling gjort trerätters! <3 Toast skagen, pasta med tomatsås och oliver och fruktsallad med glass.
Han är fan den bästa! Jag älskar dig.

Postat av: Cecilia Jarl

Publicerad 2010-08-09 22:00:47

Näe, färgen var köpt på Ullared, så man vet ju aldrig ;) Något knas var det iaf, har aldrig hänt förr, Felix brukar färga håret på mig då och då. :)



Jag hojtar! Ha det bra! :)

Postat av: Nickan

Publicerad 2010-08-10 16:53:51

Det blev superfint!

Vilken kille du har:) Ta vara på han!



Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela