Publicerad 2010-08-03 16:48:06 i Livet i Gnesta,

Suurrrrr....


Idag är jag så extremt uttråkad, jag vill fixa miljoner saker! men jag KAN inte. Vill ha saker under kontroll vilket jag verkligen inte har nu. Gör mig tokig! :P Kan inte sitta hemma, njuter inte av det. Även huur många bra filmer jag har tankat ner så suger alla just nu! Har miljoner paket som väntar på att ja ska hämta dom på posten, men jag KAN inte. För pengarna kommer in imorgon! suck, otålig som en gris är va jag är! ;P

Såå... lugna ner mig ett hekto, städa och duscha! möta mimmi vid sju och dricka kaffe.
Blir en lugn dag fast jag vill göra driljoner saker! åh.. hatar sånna här dagar :(

ÄLSKLING KOM HEM NUUUUUU!

Postat av: Cecilia Jarl

Publicerad 2010-08-03 17:48:35

Hallå där :)



Nu har mitt hår kommit, blev jätte nöjd med färgen och kvalitén är ju helt utmärkt! :D Trodde aldrig att det skulle vara så bra!



Jag tänkte komma förbi hos dig i morgon vid ett tiden så har du hela dagen om du vill för att fixa :)Hur ska jag göra med porten?



Hoppas kvällen blir bättre än dagen verkar ha varit :) Kram.

Postat av: Cecilia

Publicerad 2010-08-03 23:29:06

Hej igen!

Vi skulle behöva flytta på tiden några dagar. Det blev absolut inte som jag tänkt med min hårfärg. Vill inte sätta i håret förrän jag känner mig 100% nöjd med färgen. Vi ska göra ett nytt försök i morgon. Har du lust nästa vecka? :)

Postat av: Madelene - mamma till Elliot

Publicerad 2010-08-03 23:35:05

Du vill aldrig vara med mig längre :(

Postat av: Madelene - mamma till Elliot

Publicerad 2010-08-04 14:52:45

Ja men dåså om du vill ha sånt dop som vi hade så behöver du inte stressa upp dig :) vi bakade bara sen fick resten sköta sig självt :) hjälper gärna till som sagt :) och du frågade INTE sist :) minns att det var jag som ringde ut er sist ;) och på hela tiden som gått nu när du inte haft pengar så har ja inte ens fått ett inlägg på Facebook ;p

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela