Publicerad 2010-08-02 17:45:10 i Livet i Gnesta,

Regnmys, CHECK!


BAD UPDATE!

Yepp, jag vet. Men nu är det nämligen såhär! Vi har haft mys hemma i stora lass! Och en dator pajar lixom lätt den stämningen. Så, igår va det en helt perfekt söndag! regn.... MYS, pizza och Dexter stod på menyn!
Gick upp till pappa och hälsade på. Gratismat är ju också alltid gott!^^,

Somnade ihop med hjärtat efter att ha kollat ca 7 avsnitt av D, men vakna UTAN honom! Shit va läskigt de va när ja vaknade. Kollade in i sovrummet, och där låg ängeln och sov så sött. Han hade tydligen legat och spelat schack fram tills fyra imorse! Varför inte lixom?

Så... Jag gick ner till Konsum o handlade lite frukost åt oss. Och även ett bara för att kort! <3 från mig och lilla W. Fan va glad han blev! De är just dom här små små sakerna man aldrig får glömma i ett förhållande.
Sen så blev det jobb för honom! Wilja och ja kröp ner och satte på sex and the city2, och fan va besviken jag blev?! Är ja den enda som tycker att Carrie va ett PAIN in the ASS i denna film? "/

Gick ner till Nellys ett tag, och där va Mimmi! och gissa om hon har fått sitt inatt?! ;D haha. Fan va chockad ja blev när hon förklarade! Men fan så roligt.
Och... sex and the city stod på deras schema! tröttna snabbt och gick hem.

SÅ... Nu är jag här! Och kikar på klänningar till dopet!

Vad ska man ha på sig?
Får man ens ha klänning på dopet som är urringat, eller knälångt?
Kan inte nått sånt där.... Så va e OK och va är inte OK?

Postat av: Mimmi

Publicerad 2010-08-02 19:12:25

Haha! OH JA! Lika bra att passa på liksom, jag menar NÄR kommer jag få ligga nästa gång, eller ens vilja?! Asså kommer ju se ut som en skadeskjuten älg med en skrikande bebis, not that attractive ;) ÄLSKAR ER!! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela