Publicerad 2010-08-21 23:46:22 i Livet i Gnesta,

Jag vill flytta HEEEM!


Jag lider med min käre vän mimmi som har kämtat att hålla takten med min polska släkt idag! (dock e hon faktiskt KVARTS polsk också!^^), morgonen började SNÄPPET för tidigt för mig känner jag.

Som sagt, igår tvekade jag fram och tillbaka i timmar på om jag skulle gå ut eller inte, klockan 22.00 bestämde jag mig för att fan GÅ ut! Så, gjorde oss iordning. Inväntade att Lena skulle hämta oss, och vidare till nyköping och ut på Tellus. Påminn mig IGEN om varför jag tvekade! det värsta jag varit med om ever! gick inte en SEKUND utan att jag längtade hem, oroade mig konstant. Att få höra: fan va snygg du är! hade jag haft ett baseballträ hade ja klubbat ner varenda idiot. Och när man säger: JAG ÄR FÖRLOVAD OCH HAR BARN så tror man dom ska skrämmas... Men nä, då blire MIIIIIILF istället! USH säger jag bara.

Iallafall, va kul att se lite folk. Men nä, jag är INTE redo! Och att dricka en drink kändes bara skumt... uppskatta inte att dansa, kollade klockan för ja bara längtade tills dom stängde! Not OK.
Så, de kommer nog dröja innan jag lämnar Storatorget 1 för att gå ut på krogen igen! Inget för mig alls just nu känner jag. Fy!

MEN , idag började de med att vi möter Mimmi och åker till Stockholm! i S-hamn kommer storesyster och Moa, likaså Melinda! Strosa omkring en stund i stan, gick in på ZARA och plockade på oss lite smått & gott! Tog en promenad till Gamlastan, satte och oss käkade! dyraste pizzorna jag nånsin varit med om! Ett par kronor fattigare.... Sen så tog vi oss ner till tunnelbanan för att ta oss till storebror som hade ett 'avskedspartay' i Farsta, han flyttar nämligen till Gotland i tre år! "/ Så kommer inte träffas förns i Jul kan ja tro? Kommer kännas tomt :(

Stannade ett tag, käka lite och sen iväg mot kära sööööööööööööööööder för att fika lite och bara kolla på folk! Fan va jag vill flytta tillbaka. Det kommer och går! hela tiden.. Ena stunden lägenhet på Söder, andra så vill vi bo i hus.. Fan ska man göra? för här har vi inget! :/

Satt på Muggen och bara myste! Efter 10 timmar i stan så är vi nu hemma, helt jävla slut! Och dessutom:

Simon hostar - Check!
Simon förkyld - Check!
Wilja förkyl - Check!
Wilja hostar - Check!
Patricia hostar - Check!
Patricia förkyld - Check!

Så med andra ord så nalkas det SJUKSTUGA här hemma imorgon! fattar inte, från ingenstans, POFF nu på kvällen slog det till för alla oss tre! Därför vi varit så sega hela dagen?
Ska till BVC med Wilja på Måndag och kolla också, ska även ta 5-månaderssprutan :(

Nä med andra ord: EN KASS kväll slutade med en underbar dag med dom som betyder ALLT! och nått man lever för, jag får UT nått av att vara med dom, att få se Wilja varenda vaken sekund! Nä, nu har jag iallafall varit utan henne i fyra timmar och de va de värsta jag varit med om!

Gonatt från oss.. Långt inlägg, så har du läst ända ner hit! BRA kämpat.

Och mimmi min älskade, jag VET hur jobbigt du har, jag VET hur mkt du kämpar, och du ska veta hur STOLT jag är över dig! Du försöker och försöker, de går inte snabbt... Men du ger inte upp! Älskar dig min vän. <3
Snart är Liam här, och då kommer du att SAKNA magen och graviditeten, TRO mig! för de gör vi, nått så kolosalt.

Postat av: mimmi

Publicerad 2010-08-22 01:52:34

nee fort gåre fan inte, tänk den dagen det är fysiskt möjligt att gå som en vettig människa igen :D VIlken grej va! :D Gissa om jag kommer somna SÄMST inatt, har en snarkande Filippa på soffan och en Snarkande Molly som snott min bäddmadrass och ligger på golvet, Siri snarkar i fotöljen, Haha!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela