Publicerad 2010-08-30 15:46:55 i Wilja 3-6 månader,

5-månaders tjejen idag! <3




Wilja kan vid 5-månader:

Sitta och leka alldeles själv (med en BARRIÄR kring henne).
Hon kan äta en HEL burk med mat! och de älskar hon.
Wilja kan GÅ när hon håller i Pappas/mammas händer.
Wilja rullar från mage-rygg/rygg-mage.
Wilja kan jollra och SKRIKA så högt hon bara kan - bara för att det är kul...
Hon greppar och leker med allt som kommer i hennes väg, och ÄLSKAR sina fötter!


Idag är det ingen vanlig dag, för idag så är det Wiljas FEM-MÅNADERSDAG! Hipp hipp hurraaaaa <3
Idag är det alltså 5 månaders sedan jag låg i förbannade värkar och trodde att hon aldrig skulle komma 11 dagar övertiden. Men tillslut kom hon 20.14 slog hon upp sina stora blå! och det va den lyckligaste dagen i hela våra liv. Och nu sitter hon här i sin pappas famn och jollrar och har sig, vägen hit har gått så OTROLIGT snabbt! <3

Sitter här och monterar upp hennes fina läderfotölj som hon fick i doppresent av Familjen: Indebetou/lorent. Har även monterat upp hennes fina : gåvagn där det står Wilja på och hennes fina briokök hon fick av sin kära gudmor! <3 Ska göra iordning en liten hörna åt hennes leksaker nu, ska försöka hitta en matta till hennes 'rum' också! Men det börjar arta sig! Nu har hon en hel pool av leksaker som hon fick av lilla elliot som ska invigas med vatten idag också! :D

Ikväll kommer eventuellt wiljas mormor hit! men nu ska ja göra små projekt, ner till bibblan och skriva ut ett par saker, och fixa hennes 3 ramar som ska upp på väggen! :) LETS DO IT!

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-08-30 18:04:45

Stora tjejen ju :)

Gud va hennes dop va fint, jättefina bilder också :)

Kortet på er tre, vilken härlig känsla när man ser en hel familj, lyckliga tillsammans :)



Skit nice blogg BTW! Du ska va nöjd. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela