Publicerad 2010-08-20 10:27:15 i Livet i Gnesta,

20 år och BOLAGET!





  

   

Gårdagen!

Den började med att min älskade sambo, pojkvän, fästman och pappa till våran dotter gick upp och gjorde en brakfrukost åt mig på sängen! dock så va jag så förbannat trött att jag inte hajade det. Så simon la sig bakom mig och krama om mig! WIPS så va kl en timma senare. När jag slog upp ögonen så stod frukosten på sängkanten och väntade, och jag blev alldeles varm i hela kroppen!

Som när jag fyllde: 19 förra året, då vaknade jag upp med HJÄRTFORMADE pannkakor som han har stått och gjort själv. Sprang till seveneleven innan kl 06.00 och köpte sylt, muffins som han satte ett ljus i! Fan, ni ser. Jag har nog hittat den BÄSTA!

Sen kom Pappa innanför dörren och grattade mig utan present?! haha, men jag fick en skuldsanering på ett x-antal tusen.. Så de kan fan inte bli bättre! Så nu har jag massa pengar att kunna låna till godo!^^, nedå. Men SKÖNT att bli av med den här skulden! *lätta från hjärtat!*

Mimmi kom med presenter och blommor till mig, åt upp fem cupcakes och 4 bitar tårta också... Hungriga kvinna!
Mamma kom från stockholm kring halv två, med ännu mera blommor! Jag har så jävla dåligt med vaser, men FAN så bra att vi fick en fin av Mimmi.
Sen ska vi bo på HOTEL mellan den 30-31 okt också, den ni! Med miiiin bästevän! :)

Sen kom Karolina upp med ännu en fin blomma, fikade lite! Sen kom Madde & Magnus med fina lilla Elliot med en STOOOR & fin blomma. Fikade lite till! är spyfärdig bara jag tänker på fika just nu..

Gick till BOLAGET en halvtimma innan dom stängde bara för att jag får! Köpte hem lite vin, ett par öl till Simon och några Cider. Gick och käkade sushi/thaimat med Mimmi, Simon, Wilja & Mamma! Hur mysigt som helst.

Så för att fylla år på en Torsdag MED ett liten barn så va de en alldeles perfekt dag och vill inte göra om den om jag så kunde. Fick va med dom som betyder allra mest, precis som det ska vara! Och jag kommer ju träffa hela tjocka familjen på dopet. Så om släkt och så kom, är faktiskt inte så viktigt! Ser alla då.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela