Publicerad 2010-04-04 18:58:26 i Wilja 0-3 månader,

Underbara dag!




  

  

  

  

Idag så kom Mamma på besök! Vilket har varit huuuur mysigt som helst! Hon kom med fina blommor och massa gott té till oss. Tack snälla! hon bävade sig för att allt va stängt å hon inte hade me sig massa presenter. Gud, lilla skrollan har bara legat och snosat på henne i flera timmar. Frågan är vad jag har i min mjölj? dundermorfin! hallå.. Hon sover heeela tiden, vaknar inte ens när blöjan ska bytas, å inte heller när vi klär på henne alla tjocka kläder? INSANE! :D
Sen så tog vi på oss alla kläder och tog en promenad upp till Morfar och hälsade på! satt och pratade lite skit, och sen hem igen.

Imorgon så blir de el stockholmo för mig och lillan! STORPREMIÄÄR så att säga :) ska upp och möta min bror på en fika. Han kom inte idag, så ja sa de. Kan lika gärna åka upp! Skönt att röra sig lite. Sen blir det att åka till Farmor och Farfar och hälsa på för första gången också. Så ska bli en intressant upplevelse, se hur det går.

Nu blir de flääääskfilé å massa gott! hungrig som en varg. De här med mat.. Man glömmer så lätt! "/ inte bra.

Postat av: Nikki

Publicerad 2010-04-04 19:55:04

Härligt att hon sover så bra! Det känns som att delta knappt har sovit sen hon kom. Vore roligt att träffa dig någondag, säg till om du har lust och kanske är i tälje någondag!

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-04-05 10:12:11

Superfina alla tre. Hoppas allt är bra med er. Går över till mammaledighet någon gång i maj, juni. Får ses där på sommarn :)

Postat av: Ebbasmamma

Publicerad 2010-04-05 11:01:31

Håller med dig, det där om maten. Det är helt otroligt hur fort man kan glömma bort å äta. Man hinner aldrig känna efter om man är hungrig. Är så mycket annat man ska hinna med :P

Postat av: EmelieCatrine

Publicerad 2010-04-05 11:39:49

Gud vad lik din mamma är hon i juryn i Let's Dance!! Maria Öhrman eller vad hon heter... Sjukt lik =) För det är inte hon va? ;) Haha!



Kram!



P.S Grattis till eran fina dotter föressten. Hon är underbart söt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela