Publicerad 2010-04-03 15:41:58 i Wilja 0-3 månader,

Svårt att inte vara stolt!




  

  

  

  

Det är svårt att faktiskt inte vara stolt. Gud, min blogg håller på att förvandlas till rena rama smörjsåpan! :D
Men de är så svårt att just inte skriva om hur man känner sig? så mkt tankar och känslor! och de är bara till er allt kommer fram till. De är er jag vill dela med mig min glädje till.

Imorse så kom Pappa förbi, morfar som han nu kallas! efter en liten stund så ramlar min ena storesyster in med lilla Thea! Kom med jätte fina presenter. Tackar! fick lite smått & gott i en kartong. Nappar, filt, termometer, flaskor, grattiskort, bodys & en hängleksak till vagnen från POP som vi kollat på tidigare.

Sen har de varit lugnt! Wilja gjorde ett stort A i byxan kan jag lova, hade bajs överallt och ingenstans. Hela bodyn va fylld, usha! haha, vi skratta så vi grät. Nu gjorde hon allt Pappa stolt, de bara braka i blöjan.

Som Pappa sa, vi har nog skapat den mest nöjda bebisen som finns! hon är vaken jätte mkt för att vara så liten, men hon ligger & suger på fingrarna. Inte ett knyst om hon inte är hungrig, sover som en stock på natten! förutom när vi ska amma. Hoppas de håller i sig, vet att de kan ändras snabbare än snabbast! ;D

Nu ska mamma ta en dusch, lillan sover på Pappa! så ska passa på. Göra mig fiin, raka bena, smörja in hela mig. På med myskläderna och sätta på en film! Imorgon så kommer mormor och morbror hit på besök, ska bli så mysigt! Antagligen så sover dom kvar tills på Måndag! ska bli skönt att mamma kommer hit, prata lite om förlossningen. Hon va ju med, och hon kan nog säga lite mer om va som hände än Simon. Han va ju så koncentrerad på mig under hela tiden. Så ska bli skönt å veta va hon tänkte!

Ska som sagt in å svara på era kommentarer ikväll. Jag SKA hinna med!

Påskpussar från Wilja.

Postat av: Denize - Mamma till Emilia & Liten i magen

Publicerad 2010-04-03 15:55:45

Vad fina ni är! Glad påsk på nya familjen!! =)

Postat av: Alexsandra

Publicerad 2010-04-03 15:56:29

Jätte fina bilder på er!! Klart ni ska vara stolta & att du ska skriva om de :) Vila & mys med varann så mycket ni bara orkar för de behövs.. Stor påskkram till er!!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-04-03 16:08:35

Kanske en dum fråga.. men hur mycket blöder man efter en förlossning? Blöder du mycket? Känns det konstigt på nått sätt? :) Glad påsk och grattis!!!!!

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-04-03 16:45:44

Åh ni är så fina tillsammans! Ni är så fina alla tre!! Och vi är bara tokglada över att få läsa hur lyckliga ni är och dina tankar och känslor som nybliven mamma, bara skriv av dig!! :D Skulle vara meer än roligt att få höra Simons tankar och känslor kring förlossningen och dessa dagar efter, såg att någon annan också frågat om det :D



Påskpussar tillbaka

Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Publicerad 2010-04-03 19:11:12

Båda två ligger bra på kurvan. Precis som dom ska :)

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-04-03 19:22:14

KLAAAAAAAART jag skriver om underbara er och eran uuunderbart söta dotter!! :D<3 Jag är helt tokglad för eran skull! Ja NJUT och ta vara på tiden! Hoppas allt går bra med lillans höft också <3 TUSEN kramar till er!!!

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-04-03 19:36:14

Svar: ja de där med brösten får nog dom flesta av oss. men bara att gilla lägen. Vi får ju nå fint utav det istället. Smärtan försvinner som du säger när man ser sitt lilla hjärta ;)



glad påst på er med. pussa wilja från mig ;)

kram

Postat av: cassandra, mamma till josefin

Publicerad 2010-04-03 19:59:33

Sån himla fin familj ni är :) Sötnosar allihop ;D hihi! Allt bra med dig gumman :) Säg till när du vill att jag sak fixa till din design igen ;D kanske är kul med en bild på dina söta dotter :) Glad påsk på dig vännen! :) pussar <3

Postat av: Denise

Publicerad 2010-04-03 20:45:23

åh vad underbart! :D Har läst igenom allt och sitter här tårögd IGEN! :D så himla glad för er skull! Skönt att ni fått en lugn bebis, hoppas att det håller i sig :D KRAM

Postat av: Emiz

Publicerad 2010-04-03 20:50:08

Grattis till eran fina bebis.

Det gjorde du bra!



Undrar bara hur det kommer sig att förlossningen kom igång av sig själv när du åkte in på förlossningen!? menar, det var väll inte på G sen så, poff bara hände de efter en natt där? fick du nått som gjorde att de satt igång?



ha de bra o lycka till i framtiden med eran Wilja!

Postat av: Plutten

Publicerad 2010-04-03 22:54:41

Jag är dålig på att kommentera...men brukar kunna streckläsa din blogg!:D Och nu måste jag ju säga GRATTIS till det lilla trollet;) En av de sötaste ungar jag sett på MYCKET länge!



Så, kommer jag till frågan, hur känns det att vara en "ung" mamma? Du har säkert fått den frågan EN MILJON gånger...men jag och min sambo börjar att känna sej "redo" för barn. Alla säger att man inte blir redo förrän man står där och förlossningen är över. Ja, du förstår säkert frågan:)



Hoppas att allt är bra annars! Det verkar ju så;)



Du inger massa tro, hopp och kärlek med din blogg.



Stora kramar från Plutten

Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

Publicerad 2010-04-03 23:42:17

man blir så glad när man ser er två och nu er tre. ni ser så lyckliga ut :)



det va så lite så gumman :) hihi ja jag förstår det!

ja jag säger det, det ä'r en helt obeskrvlig känsla



haha ja absolut! :D vi har ju en liten pressent här hemma åt lilla Wilja som ligger och väntar! :)



hälsa Pappa Simon, och pussa på prinsessan!

så hoppas jag att vi ses snart!



puss o kram <3

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2010-04-04 01:41:53

Åhh, det pirrar i hela kroppen när man läser. Så glad för din skull även om jag inte känner dig. Vet ju själv hur det är att vara nybliven mamma och känner igen mig så mycket i det du skriver!

Supergrattis till lilltjejen! Hon är toksötig :)

Kram

Postat av: Jasmine - Gabbes mamma

Publicerad 2010-04-04 09:56:43

åh, ni är så fina och hon är så gudomligt söt!

all lycka till åt er!

Kram

Postat av: Alexandra- Mamma till Ebba

Publicerad 2010-04-04 11:41:55

Åååh STORT grattis till lilla Wilja!!! :D Har inte haft tillgång till internet på länge så jag har helt missat de här! Härligt att allt gick bra och att du slapp igångsättning :) Kosa er MASSOR nu!! Tro mig, tiden går sååå fort! Ebba är snart 4 månader redan :)



Ha en fortsatt mysig Påsk och ta hand om familjen!



Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela