Publicerad 2010-04-19 11:43:44 i Blandade bilder 2010,

Så mycket som jag älskar er!


  

  

  

  

  

Efter att ha haft en helvetesnatt med mig själv så vakna jag 8 imorse och kom på att Wilja sov och Pappa sov! ;D så jag satte mig i fönstret och tog med mig datan. Lyssna på lite musik! jo men TJENA! tror ni inte youtube va nere då? arg som ett bi va jag! Sen sov dom fram till kl 11,  SKÖNT?! hade lite ensamtid!^^ och som den soldyrkare jag är så satte jag på en kopp té, satte mig med tidningen: vi föräldrar som ramla ner i brevlådan! de TACKAR vi för! :D å satt där lääänge.

Inatt trodde jag allvarligt att min migrän skulle slå till. Va livrädd! har ju inte mina tabletter hemma, så ja skulle fått ett helvete om den skulle komma. Men... hinka i mig en flaska vatten! vakna upp & har fortfarande huvudvärk, men den kan ja fasiken stå ut med.

Såhär ser de ut när resten av lilla familjen vakna! ;D damp vid datan så att säga. Lite.... Speciella kort! :D

Tänkte sminka mig och sätta på mig ansiktet och sen ut och gå lite. SÅ SKÖNT VÄDER! få lite friskluft.
Dock MÅSTE jag hitta mina solbrillor, annars kommer ja fan inte kunna gå ut. Mitt huvud dunkar! så luft å inge kis upp mot solen så ska jag förhoppningsvist klara mig.

Postat av: emma

Publicerad 2010-04-19 13:44:26

glömde att svara på din kommentar! jag jobbar tyvärr imorgon :( :( säg gärna till nästa gång, vore supermysigt :) kram

Postat av: Elin

Publicerad 2010-04-19 18:16:33

Vad fina ni är! haha :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela