Publicerad 2010-04-14 16:39:15 i Wilja 0-3 månader,

Mageen 14 dagar ef förlossning.




  

  

Fick den mest idiotiska kommentaren någon någonsin skrivit till mig idag! nån gång ska allt vara den första.

Skrev igår och berätta lyckan på facebook att jag gått ner mina gravkilon redan efter två veckor klart att jag är glad? är det fel av mig? eller varför ska folk bli sura? vissa har helt enkelt lättare än andra. Och jag är riktigt lycklig över att jag har haft det lätt! visst, överflödighud att duga, men de kommer med tiden. Fan jag har haft ett BARN i min mage, ska inte gnälla.

Men till kommentaren:
Att jag använder mig av amningen för att gå ner i vikt?
Hur otroligt dum får man vara? riktigt ledsen nu alltså! vet att du går in och läser de här. Men det skiter jag i! för vem är du att komma och predikera?

Jag ammar mitt barn för att jag kan! Jag mår hur bra som helst över amingen och att jag slipper ersättning! Att amma Wilja är den absolut bästa stunden på hela dagen jag har med henne? närhet, kärlek och trygghet! Mammor kan ha ett helvete när mjölken sinar, och de kanske min också kommer att göra. Men jag njuter av de än sålänge att hon faktiskt suger & att det fungerar så bra som det gör.

Att jag går ner i vikt är en bonus och fan inte ett MÅL!?! jävla idioti. Och att du surar? kommenterar varenda bild? att jag åker i bilen UTAN att spänna fast mitt barn? de är de dummaste du har sagt. Står still med bilen, precis ammat ett hungrigt barn utanför Astridlindgrens? du är allt bra.... top notch!

skulle aldrig utsätta henne för NÅTT jag inte borde göra. Till skillnad från någon annan?
NU ÄR JAG SNE!

Men ni som vill vara positiva och säga, hey! du har hud att duga, men fan va KUL för dig.
Så har jag ännu inte ställt mig på vågen! men det börjar arta sig.
Fast ser ni hur kutryggad man är fortfarande? som en bananaaaa i ryggen! :D de är inte återställt. Och de ser ut som ja är typ i vecka 13-14 på bilderna. Då magen fortfarande har sin goa form!



Postat av: Linda - BF 7 maj

Publicerad 2010-04-14 16:47:50

Jag är förvånad över att du orkar/hinner uppdatera så mycket men det är bara roligt! :D



Allt är bra med mig och magen, jag försöker njuta så gott jag kan. Vem vet om/när man blir gravid igen, det är inte något man upplever många gånger i sitt liv!



Men jag känner mig rätt klar nu.. jag vill bara ha bebisen nu! :D

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-04-14 17:05:33

Dum kommentar som du inte behöver bry dig om.

Ammar gör man ju för att det är det absolut bästa för ens barn och för att man får mjölk?

Ersättning enligt mig ger man bara om man absolut måste för att man själv inte kan.

O tacka för att du har gått ner :)



Jag gick också ner väldigt fort och den där värsta magen var borta ganska kort tid efter. Folk brukade kolla på mig och fråga om det verkligen var mitt barn när jag gick med henne.. många refererade till att .. men hallå vart är gravidmagen?

But it was gone. Tänk att många kämpar för att gå ner!

Postat av: Sandra [2barnsmamma]

Publicerad 2010-04-14 17:38:58

Det är helt otroligt vilka dumma kommentarer folk kan komma med! Jag själv gick ner alla mina graviditetskilon + lite till med hjälp utav amningen.

Och visst blir man nöjd och glad - men man använder ju absolut inte det som nån slags bantningskur, utan för att ens barn mår bäst av att ammas!



Stå på dig! Din dotter är otroligt söt :)

Postat av: jennie

Publicerad 2010-04-14 17:41:53

vad löjliga folk är! man märker ju att du är en jättebra mamma! :) själv fick jag min lille son wilmer för snart 6 veckor sen(jag är 89a), och jag har också haft ganska tur och gått ner snabbt, hur bra som helst ju!:) man är inte en sämre mamma för att man vill vara snygg! tack för en bra blogg, du är så duktig på att uppdatera! PUss å kram

Postat av: fanny

Publicerad 2010-04-14 18:03:24

usch vilken människa.. du ska vara STOLT, LYCKLIG och NÖJD över att du har sååå fin kropp. verkligen.. du är så fin och du verkar vara en riktigt bra mor. det vet du om, så lyssna inte på den människan eller nån annan som trycker ner dig. du förstår ju att dem bara är onödigt pinsamt avundsjuka..



du har en sån fin dotter och jag är sååå glad att du äntligen kan uppdatera. du är bäst!!!! <3



hälsa simon :)

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-04-14 19:05:59

Ja vad ska man säga vissa människor ska du inte ens ödsla tid på... Tycker det är så härligt för dig att kilon åker av bra vissa kan ha riktiga problem med det så klart du ska vara lycklig och stolt... Njut av att vara mamma som kan ge sitt barn de den behöver... Jätte fin dotter :D

Postat av: Camilla

Publicerad 2010-04-14 19:06:49

Ja vad ska man säga vissa människor ska du inte ens ödsla tid på... Tycker det är så härligt för dig att kilon åker av bra vissa kan ha riktiga problem med det så klart du ska vara lycklig och stolt... Njut av att vara mamma som kan ge sitt barn de den behöver... Jätte fin dotter :D

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-04-14 19:07:44

Det är ju bara ett privilegium om du kan amma Wilja! Jag är jätte glad att ammningen nu funkar felfritt efter massa strul med att han inte fick tag och mjölkstockning. Det är ju det bästa du kan ge ditt barn, du slipper oroa dig för om det finns en micro dit man ska eller att det ska vara slut på affären om det är slut hemma. Du har det alltid med, värmt och bakteriefritt! Människan värkar ju uppenbarligen lite rubbad och anar jag kanske lite svartsjuka?

Kör ditt race! Du vet vad som är bäst för din dotter. DU är den bästa mamman DIN dotter kan ha.



Sen så kanske det är bra att veta att det inte alls är bra att banta när man ammar för det kan skada barnet, men så dum vet jag att du inte är :)



Jag träffas gärna upp och tar en fika med dig, är i och för sig typ bara ledig på fredag och i helgen vet jag inte hur det ser ut. :) Men jag kan mejla mitt nummer till dig

Kram

Postat av: Klara

Publicerad 2010-04-14 19:33:33

Åh vad folk är dryga. Det är ju bra för både dig och Wilja att du ammar, sen att man går ner är ju bara en bonus som faktiskt antagligen höjer ens humör och gör en successivt gladare: bättre mamma. Desto bättre man mår desto bättre mamma är man!

Förövrigt AVUNDAS jag dig, det SYNS inte ens att du fött barn för tusan! Sjukt snygg kropp om man får lov att säga så.. Här är det en annan historia: 4 kilo kvar och randig som en tiger, men men, ett resonligt pris att pröjsa för det finaste i världen!



Hoppas vi ses snart.

Puss

Postat av: nathalie - gravid vecka 24

Publicerad 2010-04-14 19:59:44

Jag förstår det! Haha, men samtidigt är det nog lite skönt med att kulan inte är i vägen (; haha



Jag såg nu :) , din kropp har återhämtat sig jätte fint! :)

Kram

Postat av: Malin

Publicerad 2010-04-14 20:44:09

Det där med amningen - det är inte ens alla som går ner i vikt av det!

Jag skämtade här om dagen med barnmorskan & sa "jag ska AMMA som fan, ska rasa i vikt, hahaha" - vi skrattade båda som tokar.

För det var ett skämt - men ett bra sådant? Blir glad om jag kan amma - för det är något jag vill kunna ge mitt barn OM det går.



För alla går det inte - då får man ta ersättning. Inget fel det heller. Alla vill inte alla - man får respektera varandras val.



Vissa går ner i vikt fort som fan, normalt, av att amma - andra inte (en kollega gick UPP!).



Folk ska inte bry sig så mkt!



Ska jag va ärlig så tänkte jag (ang bilden på dig & bebis i bilen) "hon är väl inte så dum?" - sen sa jag till en kollega "Kan ju va så att hon bara sitter & har ammat".

Som sagt, INNAN man VET ska man inte kläcka ur sig DUMMA kommentarer. Att fråga är en sak - men att kläcka ur sig dumma kommentarer utan att veta är en annan sak - de kan man håklla truten om. Undrar man så kan man ju FRÅGA :) helt enkelt!



Hon är fin, hon har stooora ögon! =) är det dina eller simons? :) KRAM!!

Postat av: Sanna

Publicerad 2010-04-14 20:48:04

men herregud det är väl klart att du ska amma om du kan! det är ju framförallt det bästa för ditt barn, och ja det är verkligen en BONUS och inget annat om man går ner utav det :)

Postat av: Ann-Louise

Publicerad 2010-04-14 21:51:57

Raring, skatta dig lycklig över hur din fina kropp återgår till det (nästan) normala. Somliga av oss höll på i månader! Skit i idioter, du vet vad som är bäst för dig och din prinsessa. Njuta så mycket du kan! kram från en som fått två som nu är stora som du typ;) Ni unga mammor är kalasbra, glöm aldrig det Patricia, vad som än sägs till höger och vänster så vet ni instinktivt vad de små liven behöver. Kram på dig och njut av vårsolen.

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-04-14 22:33:10

Jag är så glaaaaaaad för din skull :D HOT MAMA! Sådär ser jag typ ut nu, och inte tusan har jag eller har haft en knodd i magen, nejdå! :D Haha! :) Go girl! Kul att få lite uppdatering, saknar ju er här på internet! ;)

Postat av: Plutten

Publicerad 2010-04-14 22:42:32

Jag tycker hur som helst att det på bilderna ser ut som att alla i hela familjen mår alldeles jääteprima! Och jag unnar dej att du har haft det lätt att gå ner gravidkilona, det är inte alla förunnat. Men riktigt skönt för dom som har det så:) U go girl!

Postat av: Helena

Publicerad 2010-04-15 06:55:56

det är ju det som är bra med amning och att vara ute och gå på promenader. man går ner det man har gått upp i vikt under tiden man var gravid=)

Postat av: Michelle&Alexanders mamma<3

Publicerad 2010-04-15 09:48:33

herregud vad är de för pucko som skrev så,, är väl klart du är glad du har gått ner och att du använder dig av amningen för att gå ner hmm nja vad fan är de för jävla påhopp.. Kan man så ammar man väl?! var glad och stolt för du kan amma och för du gått ner =)



Jag kan inte amma istället för de fanns ingen mat till nån av mina barn och hur kul är de tro.. stå på dig tjejen skit i puckade komentarer de är folk som har för mycket fritid och inte har bättre för sig än att bry sig om andra!!

Postat av: Sanna

Publicerad 2010-04-15 19:11:00

Vad vackra bilder, hon är ju en riktigt prinsessa!



Du ska va jätteglad att du går ner i vikt så bra och snabbt och att du kan amma.

Asså de finns sjuka människor överallt.

Jag kunde bara amma 2 veckor, mådde skit över de för ja ville verkligen amma.



Skit bara i dom avundsjuka komentarerna.



ta hand om er!



Kram!

Postat av: joi

Publicerad 2010-04-15 22:22:47

SNÄLLA AMMA PÅ! du kommer bli mkt smalare o snyggare än de där stolpskottet som skrev de ! MOHA. (moget skrivit va? ) HAHA! älskade vän, hoppas vi kan ses snart igen. ser fram emot att se Wilja växa upp... o du bli fitt som fan ;) haha! Puss hjärtis !

Postat av: Emma Siljeholm - att bli en familj

Publicerad 2010-04-16 11:33:26

oj! Grymt bra jobbat!! kan inte säga annat än grattis och att jag vill också!! hehe:P Jag bara längtar tills jag kan träna ordetnligt och gå ner i vikt igen, skall bli skönt att kunna knyta skorna utan att dö;) Kul blogg, ännu en att följa i väntantid:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela