Publicerad 2010-04-15 20:21:04 i Wilja 0-3 månader,

Lillans små småååå skor!




Farbror Markus är nog den snällaste som finns! :D först så får vi dessa små supersöta skor från Andréa och honom, sen kommer han till oss med internet!!! så nu har vi data ett tag framöver. Jag är SÅ räddad! ;D tills vi kan köpa en ny adapter. Tok lycklig!

Sitter här nu och har rensat igenom massa bilder, så nu kommer de komma ett gäng! ;) kommer inte svara på alla kommentarer, har en väldigt kärlekskrank pojkvän här hemma! så ska spendera all min lediga tid med honom nu när lilla sover!

Idag så gick vi upp skapligt! ville ju ut i den fina solen, trodde jag... va sol ett tag innan allt försvann bakom molnen! men tog en fika på kannan med Simon och Pappa, sen kom Carina och Madde gåendes och kom och satte sig hos oss! Mysigt. Sen träffade jag på en barndomskompis till min bror från när vi bodde i Dalarna när jag va 7 år gammal som gick på gatan i GNESTA! hur liten är inte världen egentligen? helt otroligt!

Sen blev det besök på bvc idag också! :D ska uppdatera de på ett annat inlägg.

Sen har de bara varit mys här hemma med foton & glass till oss! ^^, som ja säger.
Under graviditeten ville jag knappt ha nått ALLS! alltså, menar i godisväg. Men nu under amningen? är sockerberoende! jag DÖDAR om jag inte får en cocosboll MINST om dagen!? hur kan de vara så.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela