Publicerad 2010-04-24 23:29:32 i Livet i Gnesta,

Inga roliga rubriker!






  

  

  

Morgonen började som sagt i panik, gick upp i lagom tid sisådär vid kl 7, la mig och vilade sen dum som jag är med Wilja! vakna upp sen vid 09.10, jag som skulle vara klar till halv. Barnbasar, och som ni vet så tar ALLT slut om man inte kommer dit i tid! ;D Men jag hann! utan å duscha. Mimmi kom upp och hämtade mig, sen gick vi. Hittade en hel kasse FULL med kläder, klänningar, bodys, byxor.. ja u name it! för mindre än 300 kr. Riktigt bra kap!

Sen blev det frukost på thekannan med Madde & Mimmi som hade en hel del skvaller att berätta om gårdagens bravader! alltid lika skoj å leva i andras upplevelser! ;D Satte oss sen vid Madde A, Mickis och Maria och forsatte att snacka skit.

Gick hem en stund, sen ner till grannen. Snodde hennes badkar och badade med lillan för första gången! GUD va mysigt de va. Hon verkligen älskar att bada! mammas lilla skrolla. Sen så fick mimmi ta henne medans jag tog en väääälbehövlig & LÅNG dusch! fyfarao.

Iallafall, på med kläderna. Sen kom Mimmis Pappa och hämtade oss! iväg på middag/grillning hos dom. Hur mysigt som helst! soligt och fint väder, underbar mat! första grillningen för iår. Åt som en gris!
Tillbaka till Gnesta, hem till pappa Simon och sen lite skrik. Upprepad tid varje kväll, hoppas de inte är lite kolik som spökar? ska sluta äta mjölkprodukter för en vecka och se om de kan vara orsaken. Ifall hon är känslig! Kontakta BVC på Måndag ang det. Tredje dagen i rad! börjar 19.30, så vi fårse va de e som spökar.

Sen gick jag och Mimms och solade i 14 minuter, FAAAAAAAAAAAAN va underbart!! :D
sätta lite färg på de vita skinnet.

nä, nu blire gonatt. känner mig som ett vrak! illamående och ont i huvudet. SOLSTING!

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2010-04-25 18:01:05

Haha! Gud va lik Wilja är dig! Helt otroligt lik :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela