Publicerad 2010-04-01 20:56:32 i Wilja 0-3 månader,

Hemkomna från BB äntligen! ÅH <3





  

  

  

Nu har vi äntligen kommit hem! Morfar kom och hämtade oss och lilla ögonstenen på BB och han kunde inte slita blicken från lillan en enda sekund. Trodde vi skulle köra av vägen minst 200 gånger påväg hem. Hon är verkligen en liten kopia av mig som liten! Ska bli kul å se va hon får av Simon, hans tår har vi iallafall kommit fram till! ;)

Jag kan fortfarande inte tro att det här är sant, det är så omtumlande och så mäktigt! finns inte ett ord. Man går på någon slags energi som man inte tror ska finnas i kroppen! Utan simon hade jag aldrig klarat av det här. Att han finns, att han gosar, pussar & kramar om liten! oj.. vilken känsla det är att se dom två tillsammans. All kärlek... all värme, all närhet! Ni hör på mig, ja håller på att bli tokig! 

En tokig mamma utan sömn och så himla obeskrivligt ont i brösten! Lillan har legat och sugit hela natten, hungriga lilla flicka. Och eftersom mjölken inte runnit till ordentligt ännu så måste hon suga HELA tiden! sovit en timma inatt bara. Men känner mig ändå pigg! Som ja sa, otroliga mammakrafter kommer kan ja lova.
Nu skulle ja ha lyssnat på er, VILA dom sista dagarna innan förlossningen. Va nere på apteket och hittade salva och någon liten napp för tutten. Har fått blodblåsor och skavsår på hela bröstvårtorna, gör så ont.

Nu ligger wilja och sover här på pappas bröst, första gången sen förlossningen hon sovit i över en timma! hon känner nog av att vi är trygga här hemma. Men kan säga er, hon är världens gosigaste bebis, kramas och hon ÄLSKAR att suga på läpparna och på simons näsa!

Blir inte så mkt update, men ska skriva såfort hon börjar äta ordentligt och kan sova längre stunder åt gången. Allt vi vill är att bara kolla på henne, krama om henne.. Pussa henne! Ja.. ÄLSKA henne över hela våra hjärtan.

Imorgon så ska vi på återbesök på Sjukhuset för att kolla hörsel och så, att allt är bra. Väga lillan!
Sen ska vi få en remiss till Astrid Lindgrens sjukhus i veckan. KAN vara så att hennes höft är lite sne, så hon ska in på en röntken och kolla så de inte är nått farligt. KANSKE få en ställning så hon kan stabilisera höften i ett par veckor.

Mammas lilla älskling!

Postat av: Sanna

Publicerad 2010-04-01 21:03:30

Gud vad vackra bilder. :D

Hon är verkligen supervacker.

Ta hand om er och njut av allt nytt.



Kram !

Postat av: therese

Publicerad 2010-04-01 21:15:03

Sicken sötnos...Skicka hit henne med express så jag kan få snosa...=)

Postat av: Maria

Publicerad 2010-04-01 21:25:32

Grattis!!

Vilken liten sötnos<3

Spännande att följa eran "resa". Lycka till!

Kram från Maria som kanske blir mormor/farmor om några år;) Vem vet....

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-04-01 21:42:34

Ååååååååååååååååååååååååååh är så glad för eran skull! Vilken liten söt prinsessa, det har ni gjort bra!! :) Lycka till med ALLT och hoppas det går bra med litens höft, jag själv hade von rosenskena när jag va bebis pga något knepigt med höften, tur att det finns lösningar! :) Krya på tuttarna också! TUSEN KRAMAR till er alla tre!!!

Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Publicerad 2010-04-01 21:43:12

åh sitter här och fäller några gläjde tårar! SÅ himla glad för er skull! Er lycka lyser igenom verkligen! Det där med kraft, det undrade jag med. Den kommer automatiskt. Vila upp er nu ordenligt så får jag längta tills nästa inlägg. Stor kram från mig!

Postat av: Madde

Publicerad 2010-04-01 23:32:05

hon e helt otroligt söt. grattis igen



kram

Postat av: Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Publicerad 2010-04-02 00:00:32

Grattis till lilltjejen. :)

Postat av: Linda

Publicerad 2010-04-02 12:04:06

Grattis! Äntligen är din lilla prinsessa här! Så fin hon är. Stort grattis på er! :) KRAM

Postat av: Josephine Westling - Gravid

Publicerad 2010-04-02 12:54:15

va skönt att ni är hemma! Är så avis. har ju ett tag kvar jag. För njuta av att kolla på dessa bilder ;) så fina ni är tillsammans..

Härligt att hon äntligen är ute.

KRAM

Postat av: Nickan

Publicerad 2010-04-02 16:15:28

Åhh så fina ni är! Blir alldeles varm i kroppen och fåpr tårar i ögonen när jag ser på er. Så härligt att allt gått bra och att ni fick komma hem snabbt. Väntar spänt på en flossningsberättelse.

Kram på dig vackra du!

Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Publicerad 2010-04-02 16:24:59

Ta den tid på er ni behöver. Dom första dagarna är inte lätt. Man ska lära känna den nya lilla personen och sitt nya jag. Det kan ta tid, men jag vill bara påminna om att alla dom känslorna du känner är normala. Inget är fel med känslorna i början. Du kommer gråta hejdlöst och älska tills hjärtat nästan går sönder och det kan vara riktigt jobbigt samtidigt som det är helt underbart. Låt allt komma i andrahand, bloggen, städning, smink etc och lägg all tid på dig och Wilja, och Simon också om du vill det :) Men se till att bara ta det lugnt. Man ska inte ha så stora krav på sig dom första veckorna utan man får skita i allt annat.

Den första tiden tror jag inte att jag tvättade håret på typ en och en halv vecka :P

Men som sagt, stressa inte upp dig för små saker, lyssna på någon som stressade upp sig över allting i början ;)

Lycka till nu, och så ser jag fram emot att få träffa lilla sockertoppen :)

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela