Publicerad 2010-04-19 17:19:23 i Livet i Gnesta,

FAN så tur alltså!


 

Pappa sätter en liten flicka UTAN blöja på min axel och på mitt huvud? den tackar vi för! Som TUR är så kissade hon inte på mig. Men sekunden efter fick han torka kaskadbajs som hamnade överallt! ;D PHAAA! säger jag bara. Där satt jag och log... torka upp? inte en chans! ;D hans fel! haha.

Tog oss ut på en promenad idag! upp till Pappa för att hämta en karta med iprem åt mig. Shit, skulle döda utan de just nu. Näsan rinner som aldrig förr! ingen feber eller så, bara en förbannad förkylning som håller i sig. Käkade lite lunch där också, sen tog vi oss ner till kannan och tröck i oss en kaffe. De behövdes!

fan vad jag älskar att bara sitta med Simon och PRATA, om allt och ingenting! du är fan min bästavän. Och har så förbannat jäkla roligt med dig! <3

Men sen börja lillan skrika, ville inte ta upp henne ur vagnen då de blåste, så drack upp och gick hem! tur att man har 3 min till dörren ;)

DUM som man är har man väl tagit på sig alldeles för lite kläder när man varit ute? är ju tok varmt i solen, men såfort den försvinner är de ju svinkallt. Dumma dumma mig! Så ikväll blir det att ligga här hemma och kurera mig hade jag tänkt. Inte mkt barn gjorda! ;D
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela